4 vragen
 voor het trefwoord « Levering op een veilige plaats »
Ik vind mijn pakje niet terug op mijn veilige plaats. Wat nu?
Vraag na of iemand anders (je buur of medebewoners) je pakje heeft gevonden op je veilige plaats. Kleine pakjes kunnen ook in je brievenbus worden geleverd. Kan je jouw pakje nog steeds niet vinden, neem dan contact op met de afzender voor een oplossing. Enkel hij kan een klacht indienen voor een onvindbaar pakje. Als je Mijn Leveringsvoorkeuren had ingesteld op veilige plaats, en dit werd niet gerespecteerd, kan je hiervoor ook een melding maken via het online formulier onderaan deze pagina.
Kan het zijn dat mijn pakje bij mijn buur of op een veilige plaats wordt afgeleverd?
Als je niet thuis bent, en je hebt je leveringsvoorkeuren niet ingesteld, dan kan het zijn dat de postbode je pakje op een veilige plaats of bij een buur aflevert. Lukt dit niet, dan gaat je pakje naar een Afhaalpunt in je buurt. Heb je liever dat je pakje steeds op dezelfde plaats volgens jouw voorkeur wordt afgegeven, stel dan jouw persoonlijke Mijn Leveringsvoorkeuren in.
Wat zijn de verschillende leveringsopties via MijnVoorkeuren?
Als je niet thuis bent, kan je via je leveringsvoorkeuren kiezen om je pakje te leveren: in een Afhaalpunt of Pakjesautomaat in je buurt op een veilige plaats (bv. onder een carport of afdakje) bij een buur
Wat houdt levering op een veilige plaats in?
Via MijnVoorkeuren kan je een veilige plaats opgeven om je pakje te leveren indien je niet thuis bent. Dit is een plaats rondom je woning. Tips: Zorg ervoor dat de gekozen plaats veilig, droog en gemakkelijk bereikbaar is. Laad 2 foto’s op via MijnVoorkeuren om onze postbode te helpen. Als veilige plaats kan je bijvoorbeeld het tuinhuis of een plaats onder een afdakje kiezen.