Vertraging voor pakjes uit Verenigd Koninkrijk en Duitsland
Door IT-problemen bij onze partner in het Verenigd Koninkrijk en stakingen bij Deutsche Post zijn er vertragingen in de bezorging van brieven en pakjes van het Verenigd Koninkrijk en Duitsland naar België. Zodra het pakje in België aankomt, wordt de status van je pakje bijgewerkt. Onze klantendienst kan je hierover helaas geen extra info geven.

Sluiten

Kan ik zonder identiteitskaart geld versturen via Ria?

Voor een geldtransfer via Ria Money Transfer heb je altijd een geldig identiteitsbewijs nodig om je te identificeren als verzender. In België is dat je identiteitskaart. Ook in alle landen van de Europese Unie, Noorwegen, Zwitserland en IJsland neemt Ria je Belgische identiteitskaart aan. Andere documenten zijn niet nodig.

Als je geld wilt versturen vanuit andere landen, heb je een paspoort nodig.

Wanneer je identiteitskaart gestolen is of verloren is gegaan, kan je geld versturen met een officieel bewijs van verlies van de politie. Let op: je moet dan wel al Ria-klant zijn.

Als je geen Belgische identiteitskaart hebt, kan je ook geld versturen met je paspoort, verblijfskaart of attest van immatriculatie (voorlopig verblijfsdocument).

Geen antwoord gevonden op je vraag?

 

Neem contact met ons op.

Bellen

Neem rechtstreeks contact op met het Customer Care Center van Ria Money Transfer.

Maandag - vrijdag :
08:00 – 12:30
13:30 - 18:00

Zaterdag :
09:00 – 13:00