Kan ik mijn retourzending afgeven in een Postkantoor of PostPunt, aan de postbode of achterlaten in een Pakjesautomaat?

Ja, dat kan, zolang je retourzending via bpost is geregeld. Afhankelijk van het Afgiftepunt dien je wel rekening te houden met de afmetingen van je pakje.

Afgifte van je retourzending in een Postkantoor of PostPunt

Geef je je retourzending af in een Postkantoor of PostPunt, dan mag de langste zijde van je pakje maximaal 1,5 m lang zijn en de totale lengte (1 x lengte + 2 x breedte + 2 x hoogte) maximaal 3 m zijn.

Afgifte van je retourzending in Pakjesautomaat

Geef je je retourzending af in een Pakjesautomaat, hou dan rekening met de volgende maximale afmetingen: 42 x 31 x 58 cm.

Afgifte aan de postbode

Je kan je retourzending ook meegeven met de postbode als die een pakje bij je komt leveren. Zorg dat je retourzending verzendklaar is, met het retouretiket erop, en niet meer dan 30 kg weegt. Zo kan het meteen mee. Hou er rekening mee dat de postbode je  pakje kan weigeren als het niet aan de voorwaarden voldoet, of als hij het pakje niet veilig kan meenemen.

Retourzending laten ophalen

Als je dat wil, komen we je retourzending bij je ophalen. Je pakje mag dan maximaal 30 kg wegen. Ook dan mag de langste zijde maximaal 1,5 m lang zijn en de totale lengte (1 x lengte + 2 x breedte + 2 x hoogte) maximaal 3 m zijn. Het tarief voor een afhaling hangt af van waar we je pakje moeten komen afhalen.

Zo'n afhaling vraag je online aan, of telefonisch op het nummer 02 278 50 44.

Vraag je een afhaling online voor 11.30 uur aan of telefonisch voor 12 uur, dan komt de postbode je pakje(s) dezelfde dag nog ophalen tussen 12 en 17 uur. Contacteer je ons later op de dag, dan komt hij de volgende werkdag langs.

Kleef op elk pakje een verzendetiket van bpost. Dat etiket is niet inbegrepen in de prijs van de afhaling op aanvraag.

Vind een Afgiftepunt

Geen antwoord gevonden op je vraag?

 

Neem contact met ons op.

Bellen

Maandag - vrijdag : 
08.00 - 12.30 u.
13.00 - 18.00 u.

Zaterdag :
09.00 - 13.00 u.

Zonaal Tarief. Wachttijden kunnen variëren.