7 vragen
 voor het trefwoord « Aanvraag van een bpaidkaart »

Je kan je bpaidkaart bestellen. Je kaart ligt even later klaar in het Postkantoor of Postpunt van je keuze.

Nadat je je bpaidkaart hebt gekocht, krijg je een brief met je pincode en bpaidkaart. Links onderaan, naast je kaart, plakt een sticker. Als je die weghaalt, zie je op de achterkant je pincode staan.

Vind je je code niet, vraag dan een nieuwe aan via de My bpaid-app of -website. Heb je dan nog altijd problemen, neem dan contact op met onze klantendienst.

Je kan je bpaidkaart eenvoudig online aanvragen en vervolgens afhalen in het Postkantoor of PostPunt van je keuze. Je kaart thuis laten leveren is niet mogelijk. Vergeet je identiteitskaart niet te nemen als je je bpaidkaart gaat oppikken.

Om een bpaidkaart aan te vragen, moet je minstens 18 jaar zijn en in België wonen.

Dit hebben we nodig:

  • Een identificatiebewijs, zoals een identiteitskaart, of verblijfsvergunning
  • Je Belgische gsm-nummer

Je kan maximaal 3 bpaidkaarten op je naam hebben (€ 8 000 per kaart of € 24 000 per persoon per jaar). Als kaarthouder ben je de enige verantwoordelijke voor wat er met je kaarten gebeurt.

Een bpaidkaart voor iemand anders aanvragen is niet mogelijk. Als je een bpaidkaart afhaalt in het Postkantoor of het PostPunt, dan staat die altijd op jouw naam. Je kan de kaart wel door iemand anders laten gebruiken, maar jij blijft wel verantwoordelijk.

Een bpaidkaart kan alleen op naam staan van een meerderjarige. Je kan die kaart wel laten gebruiken door een minderjarige. Het is een veilige manier om hen met geld te laten omgaan. Maar jij blijft verantwoordelijk voor de prepaidkaart.