We zijn een grote organisatie/een groot bedrijf met verschillende vestigingen. Hoe stel ik voor elke vestiging afzonderlijke facturering in?

Vertel ons, wanneer het contract wordt gemaakt, dat elk afhaaladres apart identificeerbaar moet zijn. Elke entiteit krijgt een andere identificatiecode om op zijn postzakken aan te brengen. Zo herkennen we de entiteit en wijzen we de afhaal-, behandelings- en frankeerkosten van de brieven aan de juiste entiteit toe.

In uw contract moet u evenveel kostenplaatsen aanvragen als u facturen wil. U kan dit online laten wijzigen voor uw contract.

Goed om te weten:

  • Kortingen worden per factuur berekend. Als elke kostenplaats een eigen factuur heeft, wordt de korting berekend op basis van het volume van elke kostenplaats en niet op basis van het totale volume van het contract.
  • De interessantste manier om korting te krijgen voor hetzelfde contract, is alle kostenplaatsen op dezelfde factuur verzamelen. De korting is van toepassing op alle zendingen van meer dan 1 000 stuks (vanaf de 1 001ste zending).
  • De afhaalkosten kunnen niet over verschillende kostenplaatsen worden verdeeld. Een afhaling wordt aan 1 kostenplaats gefactureerd en verschijnt maar op 1 factuur.

Geen antwoord gevonden op je vraag?

 

Neem contact met ons op.

Bellen

Maandag - vrijdag :
8.00 – 12.30
13.00 – 17.30

Zonaal tarief. Wachttijd varieert.