Kan ik mijn nummerplaat op een andere dag of een 2de keer laten leveren, of ergens afhalen? En hoeveel kost dat?

Bij een bestelling voor 18 uur wordt je nummerplaat automatisch 1 werkdag later geleverd. Ben je niet thuis bij de levering, dan laat de postbode een Afwezigheidsbericht achter in je brievenbus. Daarop staat in welk Postkantoor of PostPunt je je nummerplaat vanaf de volgende werkdag kan afhalen. In een Postkantoor of PostPunt dat op zaterdag open is, kan je ze - met het Afwezigheidsbericht - ook op zaterdag afhalen.

Je nummerplaat blijft daar 14 kalenderdagen liggen. Haal je ze niet binnen die 14 dagen af, dan biedt de postbode ze een 2de keer aan, op je officiële adres. Ben je er dan ook niet, dan blijft je nummerplaat opnieuw 14 dagen in het Postkantoor of PostPunt liggen.

Na 30 dagen wordt je nummerplaat teruggestuurd naar de DIV.

Je kan ook vragen om je nummerplaat een 2de keer te laten leveren op een dag die het beste voor je past. Voor die 2e levering hoef je niets extra’s te betalen, alleen het bedrag van je nummerplaat.

Ben je niet thuis bij een spoedlevering, dan laat de koerier een Afwezigheidsbericht achter en wordt je nummerplaat nog dezelfde dag vóór 22 uur automatisch een 2de keer aangeboden.

Geen antwoord gevonden op je vraag?

 

Neem contact met ons op.

Bellen

Maandag - vrijdag :
08:00 – 12:30
13:00 - 18:00

Zaterdag :
09:00 – 13:00

Gratis nummer. Wachttijden kunnen variëren.