2 vragen
 voor het trefwoord « Professionele partners »
Kan bpost mij helpen met een lijst van partners voor de opmaak, druk en afhandeling van mijn Direct Mail?
Om externe professionals te vinden voor de opmaak, druk en verzending van uw Direct Mail of andere reclamezendingen, kan u terecht op het partnerplatform van bpost. Let op: bpost mengt zich niet tussen u en de aanbieders op het platform. We willen het u alleen gemakkelijker maken om partijen te vinden. bpost kan wel helpen als u een bedrijf zoekt dat erkend is voor Mail ID-technologie. Mail ID is een methode om elektronische adresbestanden gemakkelijk te delen met bpost. Het bestaat uit 2 elementen:
  • Een uitwisselingssysteem voor elektronische adressenbestanden
  • De aanmaak van een unieke Mail ID-barcode voor elk adres
Als u die technologie gebruikt, hebt u op voorhand een certificaat van bpost nodig voor elk type zending. Als u een Direct Mail verzendt met DM Boost of DM Intense, dan moet u sowieso gebruikmaken van de Mail ID-technologie. Vraag aan het bemiddelingsbedrijf of die al over zo'n certificaat van bpost beschikt. Of vraag meer informatie aan uw accountmanager bij bpost.
Hoe geef ik mijn drukker toegang tot de online tool van bpost voor Direct Mail?
Wil u een beroep doen op een drukker of bemiddelingsbedrijf voor de planning, aankondiging, data-uitwisseling, voorbereiding van de zending en/of afgifte? U beheert zelf wie u toegang geeft tot de tools van bpost. Uw accountmanager helpt u daarbij. Voor e-MassPost: als u een contract afsluit voor Direct Mail en u gebruikte onze tools nog niet, dan krijgt u toegang tot e-MassPost op het moment van de ondertekening. 1 persoon binnen uw organisatie krijgt de rechten van administrator. En hij of zij kan anderen toegang geven en hun rechten beheren. Hebt u hulp nodig? Kijk in onze User Management-gids of neem contact op met onze klantendienst of uw accountmanager.