3 vragen
 voor het trefwoord « Opladen »
Hoe laad ik mijn frankeermachine op?
U laadt uw machine in 4 stappen op: 1. Kies op uw frankeermachine de functie opladen (zie de gebruikshandleiding). 2. Kies de frankeerwaarde die u wil kopen. Meer informatie over de toegelaten oplaadbedragen vindt u op www.bpost.be/frankeermachine. 3. Uw frankeermachine maakt verbinding met de server van bpost. 4. bpost controleert of er op de bankrekening die aan uw frankeermachine is gekoppeld genoeg geld staat om de oplaadbeurt uit te voeren.
  • Als er genoeg geld op de rekening staat, wordt uw frankeermachine opgeladen en wordt het bedrag van uw rekening gehaald.
  • Als er niet genoeg geld op de rekening staat, toont uw machine een foutboodschap. Vul dan uw bankrekening aan.
Telkens u uw frankeermachine oplaadt, moet u die stappen uitvoeren.
Krijg ik automatisch een factuur wanneer ik mijn frankeermachine oplaad?
Het bedrag dat op uw factuur staat, is het bedrag dat u op uw machine hebt geladen. Dus niet het bedrag dat u op uw transitrekening hebt gestort. Komt het factuurbedrag niet overeen met het bedrag dat op uw machine is geladen, neem dan contact op met onze klantendienst.
Hoelang duurt het om mijn frankeermachine op te laden?
Als er genoeg geld op uw bpost- of transitrekening staat, kan het opladen meteen starten. Let op: als u een bedrag moet overschrijven op uw transitrekening, moet u er rekening mee houden dat het 2 tot 3 dagen kan duren voor het bedrag op uw rekening staat. We kunnen die periode helaas niet inkorten. Denk er dus aan om uw transitrekening op tijd aan te vullen.