Wat mag ik (niet) doen met gegevens die ik van bpost krijg?

Sinds de privacywetgeving is het gebruik van gegevens een cruciaal aandachtspunt. U vindt alle verplichtingen en afspraken in onze algemene voorwaarden.

Ter informatie vindt u hieronder de belangrijkste verplichtingen:

  • Als u van ons persoonlijke gegevens ontvangt in het kader van onze dienst Data Supply, dan mag u die maar 1 of 2 keer gebruiken, afhankelijk van uw contract, en alleen voor die communicatie die u overeenkwam met bpost.
  • U wordt geen eigenaar van de gegevens die u van ons ontvangt. Het is dus verboden om onze gegevens toe te voegen aan uw databestanden van klanten.
  •  Als een van de gecontacteerde prospects klant van u wordt, en hij bezorgt u zijn gegevens, dan wordt u pas dan eigenaar en mag u de gegevens opnemen in uw databestanden die hij aan u heeft bezorgd.
  • U moet de aangeleverde gegevens gebruiken binnen de 6 maanden nadat u de data van ons hebt gekregen. Na gebruik of na 6 maanden moet u die gegevens volledig uit uw systemen verwijderen.
  • U mag onze gegevens opdelen en apart gebruiken voor verschillende mailings. Maar u mag de gegevens in totaal maar 1 of 2 keer gebruiken (zoals overeengekomen) en u verwijdert ze na 6 maanden.

Geen antwoord gevonden op je vraag?

 

Neem contact met ons op.

Bellen

Maandag - vrijdag :
8.00 – 12.30
13.00 – 17.30

Zonaal tarief. Wachttijd varieert.