8 vragen
 voor het trefwoord « MijnKaart »
Wat is het verschil tussen Mobile Postcard en MijnKaart?
Mobile Postcard en MijnKaart zijn 2 aparte diensten van bpost om zelf online postkaarten aan te maken. Mobile Postcard werkt met een app op je smartphone of tablet. MijnKaart is enkel beschikbaar via computer. Voor elke dienst heb je een aparte account nodig.
Hoe maak ik een wenskaart in MijnKaart?
Volg via je smartphone, tablet of computer eenvoudig de stappen op de homepagina van MijnKaart.
Kan ik bij Mobile Postcard inloggen met dezelfde gegevens als bij MijnKaart?
Voor Mobile Postcard heb je een andere account nodig. Mobile Postcard en MijnKaart zijn 2 aparte diensten van bpost om zelf onlinekaarten te maken. Mobile Postcard werkt met een app op je smartphone of tablet. MijnKaart gebruik je op je computer. Je hebt voor elk van de 2 een andere account nodig.
Wat is MijnKaart?
MijnKaart is een dienst van bpost en Hallmark waarmee je online (via je computer, tablet of smartphone) snel gepersonaliseerde postkaarten kan maken. Je kiest uit het grote aanbod Hallmarkkaarten of ontwerpt je eigen kaart aan de hand van een foto. Wij drukken de kaart in hoge kwaliteit af en verzenden ze naar de aangeduide bestemmeling.
Wanneer wordt MijnKaart uitgereikt?
Als je kaartje voor 15.00 u. klaar is, kunnen we het diezelfde dag nog afdrukken en verzenden. Je kan de verzenddatum van je kaart ook later plannen met de online kalender. In beide gevallen wordt je kaartje binnen de 3 werkdagen na de verzenddatum uitgereikt. Een zending naar het buitenland kan er iets langer over doen.
Moet ik mij registreren om MijnKaart te versturen?
Registreren is niet verplicht, maar het biedt je wel veel voordelen. Zo krijg je korting op al je kaarten, kan je gebruikmaken van het online adresboek en kan je zendingen tot 13 maanden ver inplannen met de online kalender.
Wat zijn de voordelen van MijnKaart?
  • Je maakt je gepersonaliseerde kaartje makkelijk en snel via je smartphone, tablet of computer.
  • Je plant je zendingen tot 13 maanden in de toekomst met de online kalender. 
  • Je voert eenvoudig een hele lijst bestemmelingen in. Dat is handig voor bijvoorbeeld geboortekaartjes of (zakelijke) kerstkaarten. 
  • Je kiest uit een groot aanbod Hallmarkkaarten voor elke gelegenheid of gebruikt een van je eigen foto's.
Met welk type foto's kan ik MijnKaart maken?
Je kan MijnKaart maken met foto's van alle recente digitale toestellen. Als je je foto uploadt, vertelt een icoon je of de resolutie van je afbeelding hoog genoeg is. Rood icoon: Je afbeelding is echt te klein. Je kan verdergaan met het creëren van je kaart maar de kans is groot dat je foto niet scherp wordt afgedrukt. Oranje icoon: Je afbeelding is niet groot genoeg. Je kan verdergaan met het creëren van je kaart maar de kans bestaat dat je foto niet scherp wordt afgedrukt. Groen icoon: Je afbeelding is groot genoeg. Je kan verdergaan met het creëren van je kaart.