Het juiste adres voor een vlotte bezorging | bpost

Top Banner Image
Adresseren
Top Banner Mobile Image
Adresseren

Adresseren

Hoe adresseren?

Adres controleren

Wetgeving rond adressen

Hoe adresseren?

Alles wat je moet weten om te zorgen dat jouw brieven en pakjes op de juiste plaats terechtkomen. Van de correcte informatie op je pakje tot een duidelijk leesbaar adres op je enveloppe. Maak zo je zending klaar voor een snelle bezorging op het gewenste adres.

  boîte rouge
  enveloppes

  Stevig ingepakt = met zorg gebracht

  Niks zo frustrerend als lege post in de brievenbus. Je enveloppe of pakje op de juiste manier dichtplakken en frankeren is dan ook van cruciaal belang. Ontdek onze tips & tricks voor het kleven en frankeren van je enveloppen en pakjes.

   Adres controleren

   Niet helemaal zeker of je het adres wel juist genoteerd hebt? Wat was de postcode nu weer van je tante in de Ardennen?

   Dubbelcheck het adres of de postcode met onze handige en gebruiksvriendelijke tools. Je kan het adres meteen laten afdrukken of tonen op de kaart.

   Komt een automatische adresvalidatie in je IT-systeem wel van pas? Ontdek dan onze handige integraties voor adresoptimalisatie.

    Wetgeving adressen

    Wat zegt de wet precies over adressen? Uit welke elementen bestaat een adres precies en met welke regels hou je best rekening voor een vlekkeloze uitreiking? Hoe en waar schrijf je bijvoorbeeld het land van bestemming bij een buitenlandse zending?