Tools om een adres te controleren | bpost

Top Banner Image
Adres controleren
Top Banner Mobile Image
Adres controleren

Adres controleren

Adresseren > Adres controleren

Adresvalidatie-tool

Met onze adresvalidatie-tool controleer, valideer en vervolledig je eenvoudig adressen in België. Zo voorkom je onnodige retours of een verkeerd geleverde zending. Laat het adres vervolgens afdrukken of tonen op de kaart.

  Outil de validation d’adresses
  Outil de validation de codes postaux

  Postcodevalidatie-tool

  Wil je helemaal zeker zijn dat je een juiste, up-to-date postcode op je zending noteert? Dubbelcheck dan met onze postcodevalidatie-tool. Je vindt er ook meteen een overzicht van alle postcodes en bijhorende gemeenten in België.

   Webservices, widgets en OptiAddress

   Maak het je webshopklanten of online bezoekers makkelijk om een foutloos adres in te vullen. Gebruik onze webservices of widgets voor automatische adresindeling en validatie van de adresgegevens. Zo ben je 100% zeker van de juiste adresdata in jouw IT-systemen.

    Services web, widgets et OptiAddress
    Word add-in

    Word add-in

    Snel, efficiënt en foutloos een adres noteren in Word doe je makkelijk met de Word add-in van bpost. De tool zet meteen de verschillende elementen van het adres in de juiste volgorde en geeft aan als er fouten in staan. Een vlotte manier om adressen te valideren voor bijvoorbeeld briefwisseling.