Top Banner Image
Je webshop laten groeien
Top Banner Mobile Image
Je webshop laten groeien
Elke zaak online

Je webshop laten groeien

De eerste grote stap is gezet: je webshop staat online. Nu wil je een stap verder gaan. Onze experts stippelen je verdere parcours uit. Aan jouw tempo natuurlijk.

Je webshop laten groeien

Klaar om meer uit je webshop te halen? Onze experts vertellen hoe.

Nu de eerste klanten de weg naar je webshop hebben gevonden, is het tijd om verder te gaan. Je wil je online zaak zo veel mogelijk laten opbrengen. Onze experts reiken je alle nodige tools en tips aan. Helemaal op maat van jouw zaak.

  Stap voor stap naar een succesvolle webshop? We helpen je graag op weg.

  Onze e-commerce-experts wijzen je de weg

  Online adverteren meteen laten renderen?

  Onze e-commerce-experts wijzen je de weg. Ze helpen jou bij je eerste stappen in online adverteren, zodat meer potentiële klanten jouw webshop vlot weten te vinden.

  Ontdek
  Het beheren van je webshop is een tijdroverende job

  Win tijd en bespaar geld met je verzendingen

  Het beheren van je webshop is een tijdrovend job. Met een goede verpakking- en verzendmethode bespaar je tijd. Onze experts geven je tips om kwalitatief te verpakken en retourzendingen te vermijden.

  Ontdek
  Wat vinden online shoppers nu echt belangrijk als het om verzendopties

  Het belang van verpakkingen en retours voor klanten

  Wat vinden online shoppers nu echt belangrijk als het om verzendopties, verpakkingen en retourmogelijkheden gaat? We zochten het uit en delen de slimste inzichten van specialisten.

  Ontdek
  Chris Nees

  Sinds we de webshop opstartten in oktober hebben we al heel wat unieke bezoekers gehad die de weg naar aanenuit.be hebben gevonden.

  Chris Nees

  aanenuit.be

  ezo testi

  De opstart via elkezaakonline.be is vlot verlopen, geen problemen. Ook over Sayl Retail ben ik tevreden, als ik een vraag heb krijg ik altijd snel reactie.

  Marleen

  Praleen.be

  ezo testi

  Mijn één-op-éénsessie met Jelle was positief, op die man kan je bouwen. Ik heb zeker correcte informatie gekregen en weet nu welke richting ik uit moet.

  Marc Simons

  Xima.be

  Niels Langenaeken

  De webshop was eigenlijk een experiment voor ons; eens kijken of het allemaal werkt, testen, ... Dit is een echte leerschool.

  Niels Langenaeken

  Brouwerijpolygoon.be

  Weet je niet goed waar te beginnen met je webshop?

  Een-op-een advies?

  Weet je niet goed waar te beginnen met je webshop?

  Of wil je meer bezoekers lokken?

  Onze e-commerce-expert geeft je gratis persoonlijk advies op maat van jouw zaak, tijdens een videocall van 1 uur. Erna kan je direct aan de slag met alle concrete tips.