Pakketten verzenden met bpost

U wilt kunnen vertrouwen op een snelle en betrouwbare levering van uw pakketten? Wij zijn er voor u. Meer zelfs, onze jarenlange ervaring vertaalt zich in unieke voordelen en oplossingen. Met bpost kiest u voor een ervaren businesspartner die u kan bijstaan in al uw pakketnoden, hoeveel pakketten u ook verzendt.

  • 10.000 postbodes staan dagelijks klaar om uw pakketten te leveren
  • 98% van de pakketten wordt de volgende werkdag geleverd
  • bpost is een vertrouwd gezicht voor de Belgische consument
  • 5 sorteercentra in België, waarvan 2 specifiek voor pakketten

Verzendt u regelmatig pakketten?

Met een contract geniet u van extra voordelen, zoals:

  • aantrekkelijke tarieven
  • logistieke vereenvoudiging
  • en nog veel meer

Pakketten verzenden met bpost

bpost, de partner voor al uw pakketnoden


Oplossingen voor al uw zendingen

Met bpost verzend t u pakketten in België en naar 220 landen en regio's, aan voordelige tarieven. Leveringen in België gebeuren standaard de volgende werkdag of op zaterdag. En ook pakketten vanuit het buitenland verzenden is mogelijk.

Meer over nationale zendingen
Meer over internationale zendingen

Vier leveringsmethodes in België

bpost is de enige pakjesleverancier in België die vier verschillende leveringsmethodes aanbiedt: aan de deur, in een afhaalpunt, in een pakjesautomaat of in een van uw winkelpunten. Zo kunt u élke klant een oplossing op maat aanbieden.

Onze leveringsmethodes in detail

Gemakkelijke retouroplossingen

Klanten verwachten dat ze een pakket makkelijk kunnen terugsturen. Vanuit België of vanuit het buitenland, onze flexibele en gebruiksvriendelijke retouroplossingen maken het zowel voor u als voor uw klant makkelijk.

Onze retouroplossingen in detail

Online pakketten volgen

Via de online Track & Trace-tool kunnen u en uw klant gratis het verzend de pakket volgen. Zo kennen jullie op elk moment de leveringsstatus. Track & Trace is gratis inbegrepen bij elke verzending.

Volg uw pakketten online

Een oplossing voor dringende zendingen

Dringende levering nodig? Onze dochteronderneming Euro-Sprinters staat 24/7 klaar voor dringende, belangrijke verzendingen. Zowel in België als naar het buitenland. Zo zijn pakketten in België dezelfde dag nog op hun bestemming.

Meer over onze expressdienst

Uw e-commercepartner bij uitstek

Voor een webshop is vlekkeloos en vliegensvlug leveren cruciaal! Dankzij onze jarenlange ervaring en knowhow zijn wij uw logistieke partner bij uitstek. Bovendien volgen we alle e-commercetrends op de voet en geven we u de nodige insights.

Onze diensten voor webshops