Boost uw campagnes met leadgeneratie en lookalike audiences

Warme leads genereren

Warme leads genereren

Boost uw campagnes met leadgeneratie en lookalike audiences

 • Vind eenvoudig vergelijkbare klanten via data targeting
 • Mik op klantprofielen in de best vertegenwoordigde regio’s
 • Stuur makkelijk campagnes bij voor een hogere effectiviteit

Klaar om uw prospectiecampagnes naar een hoger niveau te tillen? Verrijk uw campagnes met waardevolle inzichten in verschillende doelgroep-profielen via onze SelectPost-database. Dankzij gegevens van meer dan 1,5 miljoen gezinnen hoeft u zich geen zorgen te maken over extra bereik. Ontdek tegelijk vergelijkbare doelgroepen en maak slim gebruik van lookalike audiences voor extra klantacquisitie.

Ja, ik wil betere leads

Target trefzeker

Door uw klantenbestanden te combineren met onze uitgebreide database, krijgt u toegang tot waardevolle socio-demografische gegevens, lifestyle-informatie en aankoopintenties. Hiermee verbetert u uw klantprofielen en identificeert u in geen tijd lookalike audiences voor toekomstige huis-aan-huiscampagnes.

Target makkelijk net die regio's en wijken waarin uw klantprofiel het sterkst aanwezig is. Of maak gebruik van Direct Mail om gericht te mikken op prospects die voldoen aan uw ideale klantprofiel. Zo bereikt u de juiste doelgroep, op de juiste plaats, op het juiste moment.

  Data-insights
  Onthul uw kopers

  Onthul uw kopers

  Met een gedetailleerde analyse van uw Direct Mail-campagnes kunnen we het profiel bepalen van wie echt tot een aankoop is overgaan. Richt u in de toekomst specifiek op deze doelgroep en maximaliseer zo uw succes.

   Ontdek uw ware reclame-impact

   Benieuwd hoe u uw campagne kan finetunen voor een nog beter resultaat? Met Barometer krijgt u inzichten uit een uitgebreid onderzoek. Ontvang een gedetailleerd rapport met o.a. open- en leespercentage, herinneringskracht, de geloofwaardigheid van uw boodschap, merkbekendheid, aankoopintentie en meer.

    Ontdek uw ware reclame-impact

    Misschien heeft u deze vragen nog

    bpost kan 2 dingen nakijken voor u:

    1. Gratis adresvalidatie: we kijken na of het adres bij ons bekend is.

    2. Data Quality Service: we passen adressen aan van mensen die zijn verhuisd.

    Naar de tool voor adresvalidatie

    Om een adressenbestand van bpost te huren betaalt u vaste administratieve kosten.

    bpost organiseert regelmatig promotieacties. Meer informatie over die acties vindt u terug op onze website.

    Wil u een offerte om een adressenbestand te huren?

    1. Neem contact op met uw accountmanager.
    2. Neem contact op met de klantendienst.
    3. Vul het contactformulier in en krijg snel een antwoord

    Wij hebben gegevens van meer dan een miljoen Belgische gezinnen. Dus bent u bij ons aan het juiste adres voor databestanden voor al uw reclamezendingen. Laat ons weten wat het concept en doel is van uw mailing en wij stellen u de ideale doelgroep voor.

    Wij kunnen onze adressenbestanden filteren op:

    • Geografie
    • Geslacht
    • Taal
    • Aankoopplannen en interesses
    • Demografische kenmerken

    Bij bpost verhuren we geen telefoonnummers. Wel verhuren we postadressen voor Direct Mail-campagnes waarbij u ook onze e-maildatabase kan inschakelen. Door tegelijk een e-mail te versturen naar dezelfde doelgroep als de postadressen, kan u zo uw Direct Mail versterken.

    De e-mailadressen worden nooit doorgegeven en kunnen enkel in combinatie met een Direct Mail-campagne ingeschakeld worden. De e-mailadressen worden dan via ons bpost-platform aangesproken.

    Met gegevens van meer dan 1,5 miljoen Belgische consumenten kunnen we zo de ideale doelgroep voor uw Direct Mails samenstellen. We kunnen onze adressenbestanden onder meer filteren op:

    • Geografie
    • Leeftijd
    • Geslacht
    • Taal
    • Levensstijl en aankoopintenties
    • Inkomensklasse

    Ontdek zelf hoeveel potentiële klanten u kan bereiken met onze data via onze simulatietool.

    Data Supply (SelectPost)

    Wij verzamelen alle data op basis van verschillende vragenlijsten, met vragen die een beeld geven van hun manier van leven en hun gewoonten. De respondenten geven uitdrukkelijk de goedkeuring om interessante aanbiedingen te ontvangen. We leggen hen duidelijk uit welke gegevens we bewaren, waarom en voor hoelang. En we garanderen dat we hun gegevens alleen gebruiken met respect voor het privéleven van die respondenten. U vindt meer informatie daarover in onze privacyverklaring.

    Data Quality (Movers)

    Om gegevens aan te passen van mensen die zijn verhuisd, baseren we ons op het Koninklijk Besluit van 24 april 2014. De consument heeft altijd de mogelijkheid om zich te verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens.