Top Banner Image
bpost media
Top Banner Mobile Image
bpost media
bpost media

Solutions: brievenbus

Kom alles te weten over onze media oplossingen. Tover uw campagnes om in mooie succesverhalen met impact.

Onze Brievenbusoplossingen om de juiste personen impactvol te bereiken

In-home Advertising: onze reclamemedia

Reclamezendingen bieden veel mogelijkheden om de relatie met uw (potentiële) klanten te activeren of te onderhouden.

Direct Mail of Paper mail
Met gepersonaliseerde reclamezendingen op naam, geadresseerde en gepersonaliseerde reclamepost bereikt u de doelgroep die u interesseert met een persoonlijke boodschap, zowel klanten als prospecten.
Meer weten over deze oplossing

Distripost
Door -to – Door of ‘huis-aan-huis’ folder. Met ongeadresseerde reclamezendingen die verspreid worden via de brievenbus bereikt u alle gezinnen in een buurt of een regio rond uw verkooppunt.
Meer weten over deze oplossing

Onze extra troeven

Antwoordkaarten en -omslagen MaxiResponse:
Met een antwoordkaart of -omslag kan uw klant kosteloos reageren op uw aanbod en krijgt u een maximale respons.
Meer weten over deze oplossing

Mobile Postcard
een toepassing waarmee u, als onderdeel van een specifieke actie, een postkaart kunt versturen naar uw consumenten, met hun favoriete foto's in uw kleuren. De kaart wordt aangemaakt in de app en vervolgens verstuurd via bpost. Buzz gegarandeerd.
Meer weten over deze oplossing

 

In-home communication: onze communicatiemedia in “briefvorm”

Post is een van de favoriete informatiekanalen van de mensen. Of het nu gaat om administratieve documenten of boodschappen van algemeen belang, Belgische burgers blijven nieuwsgierig naar hun post en zijn eraan gehecht.

Administratieve post: voor alle administratieve en transactionele communicatie die volgens onze criteria geen commercieel doel heeft, zoals facturen, herinneringen, berichten met betrekking tot een contract of een abonnement. U trekt alvast de aandacht van uw klanten.

Informatieve zendingen voor boodschappen van algemeen belang: bedoeld om alle of een deel van de burgers te informeren:

  • via de huis-aan-huis folder Distripost Public. Meer weten
  • via geadresseerde verzending is een oplossing op maat voor de overheidssector die het mogelijk maakt om de perso(o)n(en) die bereikt moeten worden te targeten via gepersonaliseerde informatie.

Buurtcommunicatie van druk tot distributie met bpost: Als lokale overheid wilt u misschien heel specifiek communiceren in bepaalde buurten of geografische zones. Buurtcommunicatie stelt u in staat om via een semi-geadresseerde brief de inwoners van een vooraf bepaald geografisch gebied te bereiken. Bij deze oplossing staat bpost voor alles in: printen, verzendklaar maken, posten in alle brievenbussen in de zone, binnen een termijn van vijf werkdagen.

Distributieoplossingen voorbehouden aan uitgevers voor de bedeling van kranten en magazines.. Alle info