Webinar: Verbeter je online zichtbaarheid met SEO | bpost

Het idee dat een webshop vindbaar is zodra hij online staat is een misvatting die zeer regelmatig gemaakt wordt. Dit is namelijk niet automatisch het geval, net zoals mensen je fysieke winkel niet zouden vinden wanneer je deze opent in een klein dorp, er niemand over vertelt en de gordijnen gesloten houdt.

In deze webinar kom je te weten hoe je je webshop vanaf het begin wel de online zichtbaarheid geeft die hij verdient.

We bekijken snel de belangrijkste termen die je moet kennen en geven je tips om je SEO (search engine optimisation) te verbeteren. Daarnaast gaan we het ook hebben over een contentstrategie en hoe je kan evalueren of deze succesvol is voor jouw onderneming. We overlopen voldoende relevante voorbeelden zodat je ook de theorie in praktijk kan zien.

03:05

Enkele termen uitgelegd (Google SEA, SEO, Google Search Console)

13:57

Denk na over de visuals, structuur en opbouw van je webshop

20:35

Vindbaar worden: de juiste zoekwoorden

24:22

Vindbaar worden: Metatitels en beschrijvingen

28:04

Vindbaar worden: Alt tags

30:13

Lokale vindbaarheid: Google Mijn Bedrijf

43:55

Een contentaanpak die rendeert

50:15

Contentstrategie evalueren: Google Analytics

53:00

Autoriteit opbouwen met je content

Andere Webinars

Tips voor minder retourzendingen

Tips voor minder retourzendingen

Retourzendingen, zeker niet het favoriete woord van een online ondernemer. Wat verwachten jouw klanten op het vlak van retourneren en waartoe ben je eigenlijk verplicht? In deze webinar leer je hoe je retours slim aanpakt en nog belangrijker, hoe je ze zoveel mogelijk kan vermijden.

Bekijk de video
Online valkuilen en vaak gemaakte fouten

Online valkuilen en vaak gemaakte fouten

Het voorbije anderhalf jaar gingen heel wat fysieke winkels online. Helaas loopt dit niet voor elk van hen van een leien dakje. Wat zijn nu eigenlijk de meest gemaakte fouten? Ontdek welke info op je webshop zeker niet mag ontbreken om zoveel mogelijk klanten tot kopen aan te zetten.

Bekijk de video
Het belang van sociale media voor e-commerce

Het belang van sociale media voor e-commerce

Wie een succesvolle webshop heeft weet dat Sociale Media onontbeerlijk is voor een sterke online aanwezigheid. Daarnaast connecteer je zo makkelijk met klanten en kan je ook een kwalitatieve klantenservice aanbieden. Met de tips en inspiratie uit deze webinar kan je zo zelf aan de slag.

Bekijk de video
Weet je niet goed waar te beginnen met je webshop?

Een-op-een advies?

Weet je niet goed waar te beginnen met je webshop?

Of wil je meer bezoekers lokken?

Onze e-commerce-expert geeft je gratis persoonlijk advies op maat van jouw zaak, tijdens een videocall van 1 uur. Erna kan je direct aan de slag met alle concrete tips.