Webinar: Je webshop promoten via sociale media | bpost

Een webshop en sociale media gaan bijna hand in hand. Je sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, … zorgen voor een permanente online aanwezigheid, en een goed contact met je klanten waardoor je ook een betere klantenservice kan aanbieden.

Met tips in inspiratie uit deze webinar kan je zelf aan de slag om je webshop te promoten op je eigen sociale media kanalen.

Nu al aan de slag? Download dan onze inspiratiegids voor starters voor tips om gratis je aanwezigheid op sociale media te verbeteren. Wie zijn eerste stappen wil zetten in het opzetten van betalende sociale media campagnes kan voor inspiratie al eens onze inspiratiegids voor groeiers bekijken.

04:47

Het belang van sociale media voor e-commerce

14:03

Naamsbekendheid genereren

15:02

Sterkere online aanwezigheid

22:00

Leads genereren

25:00

Verkeer naar je webshop verhogen

29:30

Nood aan een actieplan

31:40

Wat is social commerce eigenlijk

54:30

Tips om meer te verkopen via sociale media

1:13:00

Adverteren

1:20:51

Inspirationele voorbeelden

Andere Webinars

E-mailmarketing en het aanleggen van een kwalitatieve database

E-mailmarketing en het aanleggen van een kwalitatieve database

Meer dan 50% van de ondernemers haalt het grootste deel van hun verkoop uit e-mailmarketing. Wat houdt dat precies in? En hoe ziet zo’n succesvolle mailing er dan uit? Kom in deze webinar alles te weten over het correct aanleggen van een kwalitatieve database en het maken van relevante mailings.

Bekijk de video
SEO : Hoe maak ik mijn webshop beter vindbaar in Google

SEO : Hoe maak ik mijn webshop beter vindbaar in Google

Wie een webshop heeft wil ook graag dat die door klanten gevonden wordt in Google. In deze webinar spreken we over het verbeteren van je online vindbaarheid met SEO en Google Mijn Bedrijf. Daarnaast bekijken we hoe de uitrol van een waardevolle contentstrategie kan bijdragen aan je online zichtbaarheid.

Bekijk de video
Marketingbudget bepalen & tips voor een klein marketingbudget

Marketingbudget bepalen & tips voor een klein marketingbudget

Een webshop zonder online marketing is als spaghetti zonder saus. Het kan, maar de populariteitsprijs zal je er niet mee winnen. Maar hoe financier je dat, en hoeveel moet je dan opzij zetten? We lichten een simpele maar onderbouwde methode toe, en geven je creatieve tips voor een beperkt budget.

Bekijk de video
Weet je niet goed waar te beginnen met je webshop?

Een-op-een advies?

Weet je niet goed waar te beginnen met je webshop?

Of wil je meer bezoekers lokken?

Onze e-commerce-expert geeft je gratis persoonlijk advies op maat van jouw zaak, tijdens een videocall van 1 uur. Erna kan je direct aan de slag met alle concrete tips.