Webinar: Je webshop optimaliseren en valkuilen vermijden | bpost

Er zijn veel mogelijkheden om je eigen webshop op te zetten en je vindt overal andere informatie. Logisch dat je dan soms door de bomen het bos niet meer ziet en even niet meer weet of je goed bezig bent.

In deze webinar leer je welke zaken zeker op je website moeten staan om je conversie op te krikken en ervoor te zorgen dat je klanten tot aankoop overgaan. Je ziet op welke vlakken het vaak misloopt bij een webshop en hoe je dit kan voorkomen.

Interesse om zelf je webshop eens te laten doorlichten om te kijken wat goed is en wat er eventueel beter kan? Neem hier vrijblijvend contact op voor een gratis expertsessie van een uurtje.

03:10

Wie is Safeshops

07:30

Status van e-commerce in België

14:30

Online aanwezig zijn is niet gelijk aan online zichtbaar zijn

18:02

Wel bezoek maar geen of weinig verkoop: conversietips

31:00

Vertrouwen winnen

40:23

Verpakking, verzending en retours; wat vinden consumenten belangrijk

51:00

Klachten behandelen op sociale media

55:00

Waarden transparant communiceren

Andere Webinars

E-mailmarketing en het aanleggen van een kwalitatieve database

E-mailmarketing en het aanleggen van een kwalitatieve database

Meer dan 50% van de ondernemers haalt het grootste deel van hun verkoop uit e-mailmarketing. Wat houdt dat precies in? En hoe ziet zo’n succesvolle mailing er dan uit? Kom in deze webinar alles te weten over het correct aanleggen van een kwalitatieve database en het maken van relevante mailings.

Bekijk de video
SEO : Hoe maak ik mijn webshop beter vindbaar in Google

SEO : Hoe maak ik mijn webshop beter vindbaar in Google

Wie een webshop heeft wil ook graag dat die door klanten gevonden wordt in Google. In deze webinar spreken we over het verbeteren van je online vindbaarheid met SEO en Google Mijn Bedrijf. Daarnaast bekijken we hoe de uitrol van een waardevolle contentstrategie kan bijdragen aan je online zichtbaarheid.

Bekijk de video
Marketingbudget bepalen & tips voor een klein marketingbudget

Marketingbudget bepalen & tips voor een klein marketingbudget

Een webshop zonder online marketing is als spaghetti zonder saus. Het kan, maar de populariteitsprijs zal je er niet mee winnen. Maar hoe financier je dat, en hoeveel moet je dan opzij zetten? We lichten een simpele maar onderbouwde methode toe, en geven je creatieve tips voor een beperkt budget.

Bekijk de video
Weet je niet goed waar te beginnen met je webshop?

Een-op-een advies?

Weet je niet goed waar te beginnen met je webshop?

Of wil je meer bezoekers lokken?

Onze e-commerce-expert geeft je gratis persoonlijk advies op maat van jouw zaak, tijdens een videocall van 1 uur. Erna kan je direct aan de slag met alle concrete tips.