Ervaar je een wit scherm na het aanmelden op onze online verzendtool? Druk de toetsen ctrl en F5 tegelijk in of wis je internetgeschiedenis.

Sluiten

Webinar: Tips voor minder retourzendingen| bpost

Elke webshopeigenaar heeft een broertje dood aan retourzendingen. Ze kosten je namelijk veel tijd, die je als ondernemer goed kan gebruiken. Daarnaast bespaar je door je retours te beperken ook geld, want retourzendingen gebeuren natuurlijk niet gratis.

Wat verwachten jouw klanten op het vlak van retourneren en waartoe ben je eigenlijk als webshopeigenaar verplicht? In deze webinar leer je hoe je retours slim aanpakt, hoe je er over communiceert en nog belangrijker, hoe je ze zoveel mogelijk kan vermijden.

Wil jij alvast weten welke verwachtingen jouw online klanten nog hebben? Ontdek dan ons trendrapport.

02:43

Herroepingsrecht

05:06

Uitzonderingen op het herroepingsrecht

05:57

Marktinzichten

06:35

Retour per productcategorie

07:51

Retoursnelheid

10:55

Gratis retours aanbieden?

12:48

Redenen om een pakje te retourneren

13:33

Retours vermijden

22:00

Retouroplossingen

Andere Webinars

E-mailmarketing en het aanleggen van een kwalitatieve database

E-mailmarketing en het aanleggen van een kwalitatieve database

Meer dan 50% van de ondernemers haalt het grootste deel van hun verkoop uit e-mailmarketing. Wat houdt dat precies in? En hoe ziet zo’n succesvolle mailing er dan uit? Kom in deze webinar alles te weten over het correct aanleggen van een kwalitatieve database en het maken van relevante mailings.

Bekijk de video
SEO : Hoe maak ik mijn webshop beter vindbaar in Google

SEO : Hoe maak ik mijn webshop beter vindbaar in Google

Wie een webshop heeft wil ook graag dat die door klanten gevonden wordt in Google. In deze webinar spreken we over het verbeteren van je online vindbaarheid met SEO en Google Mijn Bedrijf. Daarnaast bekijken we hoe de uitrol van een waardevolle contentstrategie kan bijdragen aan je online zichtbaarheid.

Bekijk de video
Marketingbudget bepalen & tips voor een klein marketingbudget

Marketingbudget bepalen & tips voor een klein marketingbudget

Een webshop zonder online marketing is als spaghetti zonder saus. Het kan, maar de populariteitsprijs zal je er niet mee winnen. Maar hoe financier je dat, en hoeveel moet je dan opzij zetten? We lichten een simpele maar onderbouwde methode toe, en geven je creatieve tips voor een beperkt budget.

Bekijk de video
Weet je niet goed waar te beginnen met je webshop?

Een-op-een advies?

Weet je niet goed waar te beginnen met je webshop?

Of wil je meer bezoekers lokken?

Onze e-commerce-expert geeft je gratis persoonlijk advies op maat van jouw zaak, tijdens een videocall van 1 uur. Erna kan je direct aan de slag met alle concrete tips.