Ervaar je een wit scherm na het aanmelden op onze online verzendtool? Druk de toetsen ctrl en F5 tegelijk in of wis je internetgeschiedenis.

Sluiten

Webinar: Boost je verkoop met emailmarketing | bpost

Mailing is een manier van communiceren die door veel online ondernemers een beetje wordt gezien als ouderwets, passé, … Maar niets is minder waar. Meer dan 50% van de ondernemers haalt het grootste deel van zijn verkoop uit een goed opgebouwde e-mailmarketing.

E-mailmarketing houdt dan ook heel wat meer in dan af en toe een mailtje sturen. En hoe zit dat met die wetgeving?

In deze webinar bekijken we hoe je op een juiste manier een kwalitatieve e-maildatabase aanlegt, en welke content je op welke momenten kan versturen.

Lees je graag al wat meer over klantenbinding via e-mail? Bekijk dan zeker dit artikel eens.

Andere Webinars

Tips voor minder retourzendingen

Tips voor minder retourzendingen

Retourzendingen, zeker niet het favoriete woord van een online ondernemer. Wat verwachten jouw klanten op het vlak van retourneren en waartoe ben je eigenlijk verplicht? In deze webinar leer je hoe je retours slim aanpakt en nog belangrijker, hoe je ze zoveel mogelijk kan vermijden.

Bekijk de video
Online valkuilen en vaak gemaakte fouten

Online valkuilen en vaak gemaakte fouten

Het voorbije anderhalf jaar gingen heel wat fysieke winkels online. Helaas loopt dit niet voor elk van hen van een leien dakje. Wat zijn nu eigenlijk de meest gemaakte fouten? Ontdek welke info op je webshop zeker niet mag ontbreken om zoveel mogelijk klanten tot kopen aan te zetten.

Bekijk de video
Het belang van sociale media voor e-commerce

Het belang van sociale media voor e-commerce

Wie een succesvolle webshop heeft weet dat Sociale Media onontbeerlijk is voor een sterke online aanwezigheid. Daarnaast connecteer je zo makkelijk met klanten en kan je ook een kwalitatieve klantenservice aanbieden. Met de tips en inspiratie uit deze webinar kan je zo zelf aan de slag.

Bekijk de video
Weet je niet goed waar te beginnen met je webshop?

Een-op-een advies?

Weet je niet goed waar te beginnen met je webshop?

Of wil je meer bezoekers lokken?

Onze e-commerce-expert geeft je gratis persoonlijk advies op maat van jouw zaak, tijdens een videocall van 1 uur. Erna kan je direct aan de slag met alle concrete tips.