Het geheim van een succesvolle webshop? Tevreden klanten! Bij bpost vind je logistieke oplossingen die het je klant, maar ook jezelf makkelijk maken. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Bespreek het met een van onze experten
deverfwebshop
29 december 2021 - 2 Minuten leestijd

In oktober mocht Pieter De Witte, CEO van deverfwebshop.be, de prestigieuze SafeShops Award voor Logistic Champion 2021 in de categorie Medium in ontvangst nemen. Het bedrijf krijgt zo een welverdiende erkenning voor zijn toegankelijke webshop en betrouwbare, snelle leveringen. Voor dat laatste aspect rekent deverfwebshop.be op de diensten van bpost.

 

deverfwebshop

 

Het verhaal van deverfwebshop.be begint in 2013 met een bescheiden webwinkel. Intussen is die uitgegroeid tot de grootste online multimerken-verfwinkel van Vlaanderen, met een uitgebreid gamma met onder meer bekende namen als Sigma, Sikkens, Levis, Trimetal, Hammerite en Xyladecor. Na het overweldigende succes in België breidde het bedrijf zijn activiteiten verder uit met nieuwe webshops in Nederland en Frankrijk.

 

Verfproducten veilig en efficiënt transporteren: een heuse uitdaging

Het verzenden van pakjes met een gevoelige inhoud als verf vraagt om een weloverwogen aanpak. “Verf is zeker niet het gemakkelijkste product om te versturen”, legt CEO Pieter De Witte uit. “Er kan tijdens het transport heel wat mee gebeuren. Je zal maar net een nieuwe smartphone besteld hebben, en dan blijkt dat je pakje achter een lekkende pot verf op de transportband lag. Wij doen er alles aan om zulke scenario’s te voorkomen. Ons schadepercentage is dan ook verwaarloosbaar.”

 

Oprechte waardering van tevreden klanten

SafeShops is een belangenorganisatie voor online winkels in België. Het unieke aan de SafeShops Award is dat de winnaars niet door een jury of een comité worden verkozen, maar door de klanten zelf. Net geen 4.000 online consumenten spraken hun waardering uit voor deverfwebshop.be. “Criteria die doorslaggevend waren bij het toekennen van deze Award waren onder meer de betrouwbaarheid en snelheid van de leveringen, en de gratis verzekering bij beschadigde of verloren bestellingen”, luidt het bij de organisatie. “Dat wil zeggen dat onze tienduizenden klanten onze pakjes verzorgd en veilig ingepakt vinden en dat ze tevreden zijn over de leveringstermijnen”, verduidelijkt Pieter De Witte.

Bij bpost gebruiken we onze ervaring en knowhow om dit soort logistieke processen zo doeltreffend mogelijk te begeleiden en te ondersteunen. We zijn dan ook erg blij dat onze klant deverfwebshop.be deze award in de wacht heeft kunnen slepen.

 

Benieuwd hoe bpost jouw webshop en e-fulfilment kan ondersteunen? Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen>

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig tips en tricks.

Gerelateerde artikelen

Pakjes, Levering, Verzenden
bpost zet alles op alles voor zorgeloze feesten
eindejaarspiek
21 november 2022
- 4 Minuten leestijd
eindejaarspiek
Pakjes, Verzenden, Levering
Nieuw: pakjes retourneren en verzenden via de postbode
Swap
21 september 2022
- 4 Minuten leestijd
Swap
Duurzaam, Verzenden, Verpakking
Maak het verschil met duurzame verpakkingen
Duurzame verpakkingen
1 maart 2022
- 2 Minuten leestijd
Duurzame verpakkingen
Verzenden, Webshop, Pakjes
Pakjes nog efficiënter opvolgen met het gloednieuwe dashboard voor kmo’s
Tableau de bord pour PME
31 januari 2022
- 2 Minuten leestijd
Tableau de bord pour PME
Pakjes, Levering, Verzenden
Pakjes retourneren via postbode maakt online shoppen nog makkelijker
Swap
31 januari 2022
- 2 Minuten leestijd
Swap