Ontvang aangetekende zendingen in je bus

Jouw leveringsvoorkeuren, jouw regels

Jouw leveringsvoorkeuren, jouw regels

Ontvang aangetekende
zendingen in je bus

  Scan de QR-code via je
  smartphone camera

  Stel meteen in via de app

  Ping, bezorgd in je bus!

  Geef via de app of in een Postkantoor toestemming om aangetekende zendingen meteen in je brievenbus te bezorgen. Je krijgt een melding als er eentje in de bus zit.

  Stel meteen in via de app

  Sneller en simpeler

  Je hoeft niet meer naar het Postkantoor om je zending af te halen. Ook aftekenen is voortaan verleden tijd.

  Stel meteen in via de app

  Geen identiteitscontrole meer

  Slechts één keer je identiteit bevestigen via de app, en nooit meer gedoe met controle bij aangetekende zendingen in je brievenbus!

  Scan de QR-code
  en download de app

  My bpost app: altijd zicht op al je pakjes

  • Volg al je pakjes op de voet, ook die van andere bezorgers
  • Wijzig je leveringsvoorkeuren in de app tot 5 min. voor de levering
  • Kies voor welke pakjes je graag statusmeldingen ontvangt

  Download de app

  Wat onze klanten zeggen

  1.

  Zo makkelijk, deze app... nog nooit problemen gehad met de ontvangst van pakjes. Wel jammer dat de dichtstbijzijnde automaat zo klein is en snel vol zit. In plaats van te voet ga ik dan met de fiets😀

  2.

  Handige app. Ik kan mijn nationale en internationale pakjes volgen. Ik hoef me ook geen zorgen meer te maken over aangetekende zendingen en hoef niet meer naar een afhaalpunt als ik niet thuis ben. Met 'Teken voor mij': even de pas scannen en een foto nemen, en dan vergelijken ze deze twee. Super gemakkelijk, deze app!

  3.

  Ondanks dat ik hier lees bij de recensies, werkt deze app in realtime en worden de pakjes netjes geleverd, zelfs overhandigd. Dat kan niet gezegd worden over andere leverancier van pakjes. Ik vind dat de app zelfs een moderne uitstraling heeft, met kleuren die van het scherm afspatten. Ik begrijp niet waarom anderen veel klachten hebben, want hier werkt het uitstekend! (Je kunt zelf in de app de status vernieuwen als het niet snel genoeg gaat!!) En als ik niet thuis ben, laat ik het via de app weten zodat ik het op een later tijdstip op een afgesproken plek, bijvoorbeeld het postkantoor, kan afhalen. Zo rijden ze niet voor niets rond met mijn pakje, wat benzine uitspaart en goed is voor het milieu. Houden zo, alsjeblieft!

  4.

  Schitterend. Wat een vooruitgang. Doet echt wat dat het moet doen. 10/10

  5.

  Heel goede app. Handig ook dat je er meerdere gezinsleden in kan zetten om zo alle pakjes te kunnen volgen. Ook over de pakjes zelf uitgebreide info. Misschien dat een kleinere tijdsspanne over levering nog een mogelijkheid kan zijn in de toekomst? Alleen zo jammer dat 'mijn post' gestopt is. Wij vonden het alvast een handige extra tool.

  6.

  Overzichtelijk en zeer praktisch !

  Misschien heb je deze vragen nog

  Als je een mandaat geeft om aangetekende zendingen rechtstreeks in je brievenbus te ontvangen, dan ontvang je niet alle soorten aangetekende zendingen zomaar in de bus.

  De postbode zal wel bij je aanbellen om een een handtekening te vragen bij de volgende aangetekende zendingen:

  • Met een ontvangstbewijs, onder andere gerechtsbrieven
  • Uit het buitenland waarvoor je invoerkosten moet betalen
  • Met een verzekering op maat omdat het een waardevolle zending is
  • Voor verkiezingen
  • Die te groot zijn voor je brievenbus

  Ook als je brievenbus niet conform en niet veilig is, bijvoorbeeld open of vol, moet de postbode aanbellen.

  Je mandaat om aangetekende zendingen in je brievenbus te ontvangen is niet meer geldig als je verhuist. Wijzig je adres in de My bpost app of meld je adreswijziging via het formulier onderaan deze pagina. Binnen 5 werkdagen desactiveren we het mandaat op je oude adres en activeren we het op je nieuwe adres. Je ontvangt daarvan een bevestiging via e-mail.

  Ook als je onze Verhuisdienst gebruikt, sturen we je aangetekende zendingen door naar je nieuwe adres. Maar als je mandaat nog op je oude adres staat, zal de postbode wel aanbellen om de zending af te leveren en te laten aftekenen.

  In sommige gevallen kan bpost het mandaat eenzijdig stopzetten:

  • Als je ergens woont waar er geen gsm-bereik is. Je postbode gebruikt namelijk zijn smartphone om te weten of je een mandaat hebt, en je aangetekende zending in je brievenbus mag. Is er geen gsm-ontvangst in de buurt? Dan kan hij niet aan die informatie.
  • Als we meerdere klachten krijgen over de bezorging van aangetekende zendingen in je brievenbus. Als we het mandaat stopzetten, brengen we je daar op tijd van op de hoogte.