Marketingbudget bepalen & tips voor een klein marketingbudget

Wie echt grote stappen wil zetten met zijn of haar webshop trekt toch best een marketingbudget uit om over zijn/haar online business te communiceren. Maar hoe bouw je zo’n budget op als je nog niet beschikt over de nodige data om conclusies uit te trekken?

In deze webinar kijken we naar een simpele manier om een idee te krijgen wat een toereikend marketingbudget kan zijn, gebaseerd op de doelstellingen die jij met je webshop hebt bepaald. Daarnaast overlopen we enkele creatieve tips voor wie met een klein budget moet starten.

Andere Webinars

Het belang van sociale media voor e-commerce

Het belang van sociale media voor e-commerce

Wie een succesvolle webshop heeft weet dat Sociale Media onontbeerlijk is voor een sterke online aanwezigheid. Daarnaast connecteer je zo makkelijk met klanten en kan je ook een kwalitatieve klantenservice aanbieden. Met de tips en inspiratie uit deze webinar kan je zo zelf aan de slag.

Bekijk de video
Online valkuilen en vaak gemaakte fouten

Online valkuilen en vaak gemaakte fouten

Het voorbije anderhalf jaar gingen heel wat fysieke winkels online. Helaas loopt dit niet voor elk van hen van een leien dakje. Wat zijn nu eigenlijk de meest gemaakte fouten? Ontdek welke info op je webshop zeker niet mag ontbreken om zoveel mogelijk klanten tot kopen aan te zetten.

Bekijk de video
Tips voor minder retourzendingen

Tips voor minder retourzendingen

Retourzendingen, zeker niet het favoriete woord van een online ondernemer. Wat verwachten jouw klanten op het vlak van retourneren en waartoe ben je eigenlijk verplicht? In deze webinar leer je hoe je retours slim aanpakt en nog belangrijker, hoe je ze zoveel mogelijk kan vermijden.

Bekijk de video
Onze experts helpen je graag verder

Nog vragen of onzekerheden?

Ben je op zoek naar een extra paar ogen om jouw webshop te screenen of wil je weten hoe je meer bezoekers aantrekt?

Of heb je interesse in onze logistieke oplossingen en de mogelijkheden voor jouw zaak?

Onze experts helpen je graag verder.