Het geheim van een succesvolle webshop? Tevreden klanten! Bij bpost vind je logistieke oplossingen die het je klant, maar ook jezelf makkelijk maken. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Bespreek het met een van onze experten
Kentucky dogwear
29 december 2021 - 2 Minuten leestijd

Kentucky Dogwear – een merk gespecialiseerd in accessoires voor honden – vertrouwt op onze dochteronderneming Active Ants voor de professionele opslag, verpakking en verzending van alle producten die via hun webshop verkocht worden. Daarmee kiest het bedrijf resoluut voor een vlekkeloze klantervaring.

 

Kentucky dogwear

 

Het bedrijf Kentucky Dogwear biedt een rijk gamma aan kwalitatieve hondenaccessoires aan, gaande van stijlvolle jasjes en harnassen over manden en kussens, tot leuke speeltjes voor de trouwe viervoeter. De hondenafdeling kwam er na het overweldigende succes van Kentucky Horsewear, dat al meer dan 10 jaar hoogwaardige paardenaccessoires verkoopt in speciaalzaken. Met een verdriedubbeling van de verkoopcijfers dit jaar ziet ook de toekomst van het hondensegment er bijzonder rooskleurig uit.

 

Nieuwe webshop

“De paardenwereld is nog steeds een erg gespecialiseerde wereld,” legt CEO Thomas Tuytens uit. “Hierbij biedt persoonlijke ondersteuning in speciaalzaken een duidelijke meerwaarde. De markt van hondenliefhebbers is echter zoveel breder, waardoor we onze verkoopstrategie grondig hebben herbekeken. Zo bieden we ons producten nog steeds aan in een beperkt aantal fysieke verkooppunten, maar concentreren we ons voor Dogwear eigenlijk vooral op de online markt.”

 

Gestroomlijnde ervaring voor de klant

Tuytens is zelf een erg kritische klant wanneer hij iets online koopt en is minstens even streng voor zijn eigen bedrijf. “Onze corebusiness is het ontwikkelen, verkopen en commercialiseren van producten. Voor de logistiek en de e-commerce vertrouw ik liever op specialisten ter zake. Ik vind het bijvoorbeeld fantastisch als je na je bestelling een e-mail krijgt met de foto van je producten. Een vlotte customer experience is minstens even belangrijk als de kwaliteit van de producten om klanten aan je bedrijf te binden.”

 

Transparante rapportering

Een kennis raadde hem aan om Active Ants te contacteren voor het e-fulfilment van Kentucky Dogwear. Bij onze dochteronderneming is de opvolging van de bestelde hondenaccessoires in goede handen. Dankzij de realtime monitoring kan Kentucky Dogwear steeds de voorraad raadplegen en analyseren welke campagnes al dan niet succesvol zijn. In enkele muisklikken biedt het rapporteringssysteem een helder en volledig overzicht van alle logistieke details.

“Met dit systeem blijven we continu op de hoogte van de logistieke flow van onze producten. Hierdoor kunnen we onze marketing en sales snel bijsturen. Zo kunnen wij ons volop focussen op onze groei en ontwikkeling”, besluit Tuytens.

 

Interesse in de fulfilment-diensten van Active Ants? Ontdek onze aanpak >

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig tips en tricks.

Gerelateerde artikelen

Pakjes, Levering, Verzenden
bpost zet alles op alles voor zorgeloze feesten
eindejaarspiek
21 november 2022
- 4 Minuten leestijd
eindejaarspiek
Pakjes, Verzenden, Levering
Nieuw: pakjes retourneren en verzenden via de postbode
Swap
21 september 2022
- 4 Minuten leestijd
Swap
Duurzaam, Verzenden, Verpakking
Maak het verschil met duurzame verpakkingen
Duurzame verpakkingen
1 maart 2022
- 2 Minuten leestijd
Duurzame verpakkingen
Verzenden, Webshop, Pakjes
Pakjes nog efficiënter opvolgen met het gloednieuwe dashboard voor kmo’s
Tableau de bord pour PME
31 januari 2022
- 2 Minuten leestijd
Tableau de bord pour PME
Pakjes, Levering, Verzenden
Pakjes retourneren via postbode maakt online shoppen nog makkelijker
Swap
31 januari 2022
- 2 Minuten leestijd
Swap