bpost e-commerce

bpost, uw e-commercepartner bij uitstek

Wist u dat gemak dé drijfveer is om online te shoppen? Wel, bij ons vindt u de logistieke diensten om daar maximaal op in te spelen. Van pakjes leveren waar en wanneer uw klanten het willen tot plug-ins voor uw webshop, met bpost maakt u het uzelf makkelijk én verhoogt u uw klantentevredenheid.

E-commerce blog

Nood aan een klare kijk
op e-commerce?


bpost e-commerce

10 redenen om voor bpost te kiezen

Levering de volgende werkdag in België

Vliegensvlug en vlekkeloos leveren is cruciaal voor webshops. Onze 11.000 postbodes doorkruisen België elke dag. Zo leveren we 98% van de pakketten de volgende werkdag of op zaterdag.

Meer over nationale zendingen

Vier leveringsmethodes in België

bpost is de enige pakjesleverancier in België die vier verschillende leveringsmethodes aanbiedt: aan de deur, in een afhaalpunt, in een pakjesautomaat of in een van uw winkelpunten.

Onze leveringsmethodes in detail

Ook voor internationale klanten

bpost levert uw pakketten in meer dan 220 landen en regio’s. Dringende zendingen kunt u met onze expressdienst verzenden. Voor gewone zendingen neemt de levering enkele werkdagen in beslag.

Meer over internationale zendingen

Gemakkelijke retouroplossingen

Klanten verwachten dat ze een pakket kunnen terugsturen. Vanuit België of het buitenland, onze flexibele en gebruiksvriendelijke retouroplossingen maken het zowel voor u als voor uw klant makkelijk.

Onze retouroplossingen in detail

Online pakketten volgen

Via de online Track & Trace-tool kunnen u en uw klant gratis het verzend de pakket volgen. Zo kennen jullie op elk moment de leveringsstatus. Track & Trace is gratis inbegrepen bij elke verzending.

Volg uw pakketten online

Altijd een verzendoplossing op maat

Met Shipping Manager, onze cloudapplicatie voor contractuele klanten, integreert u onze 4 leveringsmethodes in uw webshop en kunt u al uw pakketzendingen en -retours efficiënt beheren. Wie maar af en toe pakketten verzend t, kiest beter voor onze online verzendtool.

Meer over Shipping Manager
Direct naar de online verzendtool

Uw logistieke afhandeling uitbesteed

Voorraadbeheer en pakketten voorbereiden vraagt veel tijd. Wij kunnen de logistiek en administratie van u overnemen: goederen stockeren, bestellingen samenstellen en verpakken, verzenden, …

Meer over fulfilment

Mee met de trends & insights

Logistiek is een marketingtool. Dankzij onze ervaring en knowhow kunnen we u de nodige insights geven en houden we u op de hoogte van alle trends. Zodat uw klanten blijven terugkomen.

Download inzichten en cijfers over logistiek

Competitieve, flexibele prijzen

Onafhankelijk van de hoeveelheid pakketten die u verzendt, wij bieden u steeds aantrekkelijke en competitieve prijzen. Zowel voor zendingen in België, naar het buitenland als voor retourzendingen

Vraag uw offerte

Een partner die blijft innoveren

E-commerce is een belangrijke groeipool. Daarom blijven we vernieuwen en inspelen op belangrijke tendensen. Zo zijn en blijven we een innovatieve, betrouwbare logistieke partner voor uw webshop.


Welke verzendoplossing past het best bij u?

U verzendt af en toe pakketten

Via onze online verzendtool kunt u verzendetiketten maken, printen en online betalen voor binnen- en buitenlandse zendingen.

  • Tarieven: al vanaf € 4,70
  • Via online verzendtool
  • Bied 3 leveringsmethodes aan

U verzendt regelmatig pakketten

Shipping Manager is onze cloudapplicatie voor contractuele klanten om alle binnen- en buitenlandse pakketzendingen en -retours efficiënt te beheren

  • Contractuele, aantrekkelijke tarieven
  • Integratie in uw webshop via een gratis plug-in of via een oplossing op maat
  • Bied 4 leveringsmethodes aan
  • Uw klant kiest zelf zijn leveringsmethode
  • Gebruik aanvullende verzendopties