Crypto stamp

Cryptostamp

Lancering op 21 oktober 2024

Eerste Belgische cryptopostzegel

Een must-have voor liefhebbers, geeks en verzamelaars: de eerste Belgische cryptopostzegel! Je krijgt een echte postzegel met de waarde ‘3 World’ en een unieke, digitale tweeling die je bewaart in je digitale cryptoportemonnee. Markeer 16 oktober in je agenda, want dan start de voorverkoop.

  Een fysieke postzegel en digitale tweeling in 1

  Een cryptopostzegel of crypto stamp is een papieren postzegel met een digitale tweeling. De fysieke postzegel kan je gebruiken om je post mee te frankeren, of om zelf te bewaren natuurlijk. De digitale tweeling verhuis je naar je beveiligde cryptoportemonnee.

   Cryptostamp

   5 kleuren

   Hoe de postzegels eruitzien?
   Dat onthullen we in september.

   De fysieke postzegels hebben allemaal hetzelfde ontwerp. Van de digitale exemplaren bestaan er 5 kleuren. Met zwart als meestvoorkomende kleur en rood als exclusiefste kleur.

   Welke kleur jouw digitale tweeling heeft, ontdek je pas bij de activatie.

   Voorverkoop vanaf 16 oktober, verzending op 21 oktober

   Zet woensdag 16 oktober 2024 in je agenda. Want vanaf dan kan je de eerste Belgische cryptopostzegel in onze eShop kopen, voor € 9 per stuk en € 8,64 vanaf 2 stuks.

   En dan is het even nagelbijten.

   Op 21 oktober 2024 vertrekken alle zendingen. Een dag later pak jij jouw unieke postzegel uit. Misschien heeft je digitale tweeling wel een zeldzame kleur …

   Samenwerking tussen 4 landen

   De cryptopostzegel is een initiatief van:

   bpost logo
   bpost
   logo Österreichische Post
   logo PostNL
   bpost logo POST Luxembourg

   Misschien heb je deze vragen nog

   Je koopt de cryptopostzegel per stuk voor € 9. Daarmee kan je een niet-genormaliseerde brief tot 100 gram naar de andere kant van de wereld verzenden.

   Ja, alle abonnees van ‘Collectie 2024’ en ‘Collectie Zelfklevend 2024’ krijgen de cryptopostzegel automatisch toegestuurd op het moment van de uitgifte.