Het geheim van een succesvolle webshop? Tevreden klanten! Bij bpost vind je logistieke oplossingen die het je klant, maar ook jezelf makkelijk maken. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Bespreek het met een van onze experten
Tableau de bord pour PME
31 januari 2022 - 2 Minuten leestijd

Sinds begin februari hebben professionele klanten met een bpost-account op de online verzendtool toegang tot een nieuw dashboard. Het dashboard verzamelt naast de bestaande nu ook verschillende nieuwe functionaliteiten in de online verzendtool. Het werd speciaal ontwikkeld voor kmo’s om hun dagelijkse business te vereenvoudigen en hun pakjes van a tot z te kunnen opvolgen.

 

Tableau de bord pour PME

 

Op basis van de input en feedback van onze trouwe gebruikers van de online verzendtool, werd de tool nog beter afgestemd op hun professionele noden. Er werden een aantal functionaliteiten toegevoegd aan de online verzendtool. Deze zijn vanaf nu beschikbaar op een nieuw dashboard, gemaakt op maat van onze kmo-klanten. Zo kunnen ze nog efficiënter hun pakjes verzenden en opvolgen.

 

Alle functionaliteiten in één tool

De online verzendtool verzamelt de meest gebruikte functionaliteiten op één centrale plaats. Vanuit deze tool kunnen klanten het hele pakjesproces van begin tot eind regelen: verzendetiketten aanmaken, pakjes opvolgen via Track & Trace, en zelfs een aanvraag indienen wanneer de verzending of levering niet optimaal verloopt. Het dashboard biedt bovendien ook een handig overzicht van alle pakjes en openstaande aanvragen.

 

Geleidelijke uitbreiding

Onze klanten kunnen sinds februari de eerste versie van het dashboard gebruiken. Professionele klanten van de online verzendtool die al een bedrijfsnaam en btw-nummer registreerden bij bpost hoeven hiervoor geen extra actie te ondernemen: zij kunnen automatisch van deze nieuwe handigheden genieten. In de loop van 2022 worden extra functionaliteiten en diensten aan het platform toegevoegd. We houden hierbij rekening met de feedback van onze klanten en ontwikkelen zo een platform dat nog gebruiksvriendelijker is.

 

Graag zo snel mogelijk aan de slag met het nieuwe dashboard? Maak dan nu een account aan op de online verzendtool >

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig tips en tricks.

Gerelateerde artikelen

Pakjes, Levering, Verzenden
bpost zet alles op alles voor zorgeloze feesten
eindejaarspiek
21 november 2022
- 4 Minuten leestijd
eindejaarspiek
Pakjes, Verzenden, Levering
Nieuw: pakjes retourneren en verzenden via de postbode
Swap
21 september 2022
- 4 Minuten leestijd
Swap
Duurzaam, Verzenden, Verpakking
Maak het verschil met duurzame verpakkingen
Duurzame verpakkingen
1 maart 2022
- 2 Minuten leestijd
Duurzame verpakkingen
Pakjes, Levering, Verzenden
Pakjes retourneren via postbode maakt online shoppen nog makkelijker
Swap
31 januari 2022
- 2 Minuten leestijd
Swap
Verzenden, Webshop, Active Ants
Customer experience eerst: Kentucky Dogwear kiest voor Active Ants
Kentucky dogwear
29 december 2021
- 2 Minuten leestijd
Kentucky dogwear