Het geheim van een succesvolle webshop? Tevreden klanten! Bij bpost vind je logistieke oplossingen die het je klant, maar ook jezelf makkelijk maken. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Bespreek het met een van onze experten
Nouvelles boîtes d'expédition
23 augustus 2021 - 2 Minuten leestijd

Wie pakjes verzendt, wil dat makkelijk en veilig kunnen doen. Maar ook duurzaamheid speelt een steeds grotere rol. Uiteraard zet ook bpost zich in voor een groenere wereld. Daarom lanceren we een nieuw gamma milieuvriendelijke en herbruikbare verzenddozen.

Nieuwe verzenddozen

Bij bpost proberen we ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. De afgelopen jaren hebben we onder meer geïnvesteerd in elektrische voertuigen en een uitgebreid netwerk van Pakjesautomaten. Zo kunnen we pakjes niet alleen energieneutraal leveren, iedereen kan z’n pakje ook makkelijk met de fiets of te voet afhalen. Nu voegen we daar milieuvriendelijke en herbruikbare verzenddozen aan toe.

 

 

Wat maakt onze nieuwe verzenddozen zo uniek?

 

1. Makkelijk in gebruik

De nieuwe dozen zijn eerst en vooral makkelijk in gebruik. In enkele vouwen is de doos klaar om te vullen en te verzenden! Voor wie twijfelt, staat er een QR-code op de doos. Scan je de code, dan krijg je een video te zien die je toont hoe je de doos kan bouwen en hergebruiken.

Zo vouw je de doos:

 

2. Milieuvriendelijk

De nieuwe dozen zijn op twee manieren goed voor het milieu. Ze zijn gemaakt van gerecycleerde vezels én ze kunnen makkelijk hergebruikt worden. De bestemmeling kan de doos dus zelf nog eens gebruiken, om zijn bestelling te retourneren of om zelf iets te verzenden.

Zo hergebruik je de doos:

 

3. Voor elke behoefte

De nieuwe dozen komen in verschillende formaten. De kleinste doos meet 23 x 15,5 x 7,4 cm, de grootste 48,5 x 35 x 20 cm. Wat je ook verzendt, er is altijd een gepaste doos. Voor ‘klassieke' zendingen zijn er standaarddozen en (voorgefrankeerde) minipakjes in bruin karton, voor speciale gelegenheden zijn de kleurrijke geschenkdozen ideaal.

 

4. Veilig

Met de nieuwe dozen voldoen je pakjes niet alleen aan alle verzendvoorwaarden, dankzij de dubbele bodem van de dozen en hun unieke sluiting ben je ook zeker dat de bestemmeling zijn bestelling in optimale conditie ontvangt.

 

Vanaf nu overal te koop

De nieuwe dozen zijn vanaf nu te koop in al onze Postkantoren, PakjesPunten en PostPunten en in onze eShop. Wil je meer dan 50 verzenddozen in één keer bestellen, dan geniet je van speciale kortingsprijzen.

 

Grote hoeveelheden (50 stuks of meer) bestel je als volgt:

  1. Download het bestelformulier
  2. Vul je persoonlijke gegevens in
  3. Duid aan welke dozen je wil bestellen
  4. Mail het formulier naar storage@bpost.be
  5. Je ontvangt de dozen enkele dagen later

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig tips en tricks.

Gerelateerde artikelen

Whitepaper, Verpakking, e-commerce
Pakjes perfect verpakken in 4 stappen
Verpakkingsgids
9 maart 2023
- 3 Minuten leestijd
Verpakkingsgids
Duurzaam, Verzenden, Verpakking
Maak het verschil met duurzame verpakkingen
Duurzame verpakkingen
1 maart 2022
- 2 Minuten leestijd
Duurzame verpakkingen
Verzenden, Verpakking, e-commerce
[Gids] Je pakjes klaarmaken: hoe pak je dat aan?
Préparation des colis
26 oktober 2021
- 2 Minuten leestijd
Préparation des colis
Verpakking, Webshop, Marketing
Branded packaging: pak uit met je verpakking
Headers_E-news_2018_Branded_Packaging_A_720x552px.jpg
29 november 2018
- 2 Minuten leestijd
Headers_E-news_2018_Branded_Packaging_A_720x552px.jpg