Top Banner Image
Parcel-solutions
Top Banner Mobile Image
Parcel-solutions
bpost e-commerce

Waarom kiezen voor bpost?

Jij wil alleen het beste voor je klanten. Dat begrijpen wij volledig. Daarom hebben we voor elke verzending een oplossing op maat. Makkelijk voor jou én voor je klant!

Uw redenen om voor bpost te kiezen

online-solutions

Vier leveringsmethodes in België

bpost is de enige pakjesleverancier in België die vier verschillende leveringsmethodes aanbiedt: aan de deur, in een van onze 3.000 Afhaalpunten, in een van onze 811 Pakjesautomaten of in uw eigen winkelpunten.

Onze leveringsmethodes in detail 

De pakjes van uw klant geleverd zoals hij het wil

Thuislevering is de favoriete leveringsmethode van de Belg. Toch kan de postbode het pakje soms niet leveren omdat er niemand thuis is. Met de gratis dienst MijnVoorkeuren kiest uw klant zelf waar de postbode in dat geval zijn pakje levert: bij een buur, op een veilige plaats of in een Afhaalpunt of Pakjesautomaat.

Meer over MijnVoorkeuren 

parcel-locker
delivery-international

Levering in België en daarbuiten

Vliegensvlug en vlekkeloos leveren is cruciaal voor webshops. Onze 17.000 postbodes doorkruisen België elke dag en zo leveren we 98% van de pakjes de volgende werkdag of op zaterdag. Maar we bezorgen uw pakjes ook bij uw internationale klanten. bpost levert uw pakjes in meer dan 220 landen en regio’s. Onafhankelijk van de hoeveelheid pakjes die u verstuurt, wij bieden u steeds aantrekkelijke en competitieve prijzen.

Meer over nationale zendingen 

Meer over internationale zendingen 

Gemakkelijke retouroplossingen

Klanten verwachten dat ze een pakje kunnen terugsturen. Vanuit België of het buitenland, onze flexibele en gebruiksvriendelijke retouroplossingen maken het zowel voor u als voor uw klant makkelijk.

Onze retouroplossingen in detail 

retour
online-parcel

Online pakjes volgen

Via de Track & Trace-tool kunnen u en uw klant gratis elk verstuurd pakje volgen. Zo kennen jullie op elk moment de leveringsstatus.

Volg uw pakjes online 

Altijd een verzendoplossing op uw maat

Met Shipping Manager, onze cloudapplicatie voor contractuele klanten, integreert u onze 4 leveringsmethodes in uw webshop en kunt u al uw pakjeszendingen en -retours efficiënt beheren. Wie maar af en toe pakjes verstuurt, kiest beter voor onze online verzendtool.

Meer over Shipping Manager 

Direct naar de online verzendtool 

parcel-solution
logistic-partner

Uw logistieke afhandeling uitbesteed

Voorraadbeheer en pakjes voorbereiden vraagt veel tijd. Wij kunnen de logistiek en administratie van u overnemen: goederen stockeren, bestellingen samenstellen en verpakken, versturen, …

Meer over fulfilment 

Uw e-commerce partner van A tot Z

Online ondernemen is meer dan een webshop lanceren en wachten tot de bestellingen binnenkomen. Bij bpost kennen we de uitdagingen en bieden we u de nodige hulp, info en advies. Van start en optimalisatie van uw webshop tot het opzetten van een communicatiestrategie en nog veel meer.

Profiteer van onze tools & tips

bpost-partner