Het geheim van een succesvolle webshop? Tevreden klanten! Bij bpost vind je logistieke oplossingen die het je klant, maar ook jezelf makkelijk maken. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Bespreek het met een van onze experten
eComMag: Discover the infinite potential of e-commerce
10 januari 2024

Eind vorig jaar, verscheen het eerste eComMag. Deze digitale magazine informeert en inspireert iedereen die wil scoren met e-commerce. De redactie ging in gesprek met de sprekers van eComTalk en met andere specialisten uit de sector. 

 
Een digitaal magazine dat bulkt van de inzichten en tips:
  • Futurist en trendwatcher Richard van Hooijdonk daagt je uit om met het management van je bedrijf écht werk te maken van de toekomst van online (en offline) shopping.
  • Lowie Vercraeye van BRAUZZ. zet uiteen hoe hij en zijn kompanen op enkele jaren een duurzame e-shop uit de grond stampten.
  • Sylvia Yates en Michel Defloor van bpost dompelen je onder in de drijfveren van e-shoppers. Zij vertellen in welke richting de verwachtingen over convenience, prijs en duurzaamheid evolueren.
  • Samy Barakat deelt heel open hoe Decathlon scoorde – en soms miste – tijdens zijn evolutie van klassieke sportwinkel tot omnichannel speler.
  • Karin Enzlin van bpost zet je op weg naar duurzamere e-commerce.
  • En Greet Dekocker en Viktor Nuytten van Becom houden ten slotte een vinger aan de pols van de Belgische online consument.
Ook in deze eComMag:

De eComTalk aftermovie, filmpjes over de sprekers en nog veel meer boeiends! In je e-zine zitten ook links naar filmpjes die je eComTalk laten herbeleven. Gewoon klikken en je krijgt meteen een korte impressie van de lezingen, de reacties van de sprekers, de netwerkmomenten en de sfeer.

En dat is niet alles: eComMag biedt je ook toegang tot podcasts, webinars en whitepapers over e-commerce.

eComMag ontdekt samen met jou het oneindige potentieel van e-commerce!


Download hier jouw eComMag >

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig tips en tricks.