Het geheim van een succesvolle webshop? Tevreden klanten! Bij bpost vind je logistieke oplossingen die het je klant, maar ook jezelf makkelijk maken. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Bespreek het met een van onze experten
eComTalk 2023
25 oktober 2023 - 3 Minuten leestijd

Op 19 oktober 2023 organiseerden bpost, Safeshops en BeCommerce de allereerste eComTalk conferentie. Was je er ook bij? Dan willen we je graag hartelijk danken voor je komst!

eComTalk vond plaats op de laatste dag van de Transport & Logistics beurs in Antwerp Expo. De eerste editie was meteen een schot in de roos. Zo’n 200 enthousiaste deelnemers wisselden van gedachten over het oneindige potentieel van e-commerce.

Geniet na met de aftermovie

De eComTalk aftermovie neemt je even mee terug naar eComTalk. Naar de inspirerende lezingen, de sfeer en de aangename netwerkmomenten. Klik op het beeld hieronder om de video te bekijken.

 

4 inspirerende lezingen over de nieuwste trends en boeiende cases

Futurist en trendwatcher Richard van Hooijdonk daagde het publiek uit om business-as-usual achter zich te laten en echt werk te maken van de retail van de toekomst. Lowie Vercraeye van BRAUZZ. vertelde hoe zijn masterthesis escaleerde tot een succesvolle duurzame e-shop. Michel Defloor en Sylvia Yates deelden nieuwe inzichten in de Belgische e-commerce en in de drijfveren van e-shoppers. En – last but not least – was er Samy Barakat van Decathlon: hij zette uiteen hoe de sportgigant de switch naar omnichannel-verkoop maakte.

bpost blijft je inspireren over het oneindige potentieel van e-commerce

Wil je een vinger aan de pols houden van de e-commercewereld? Dan blijft bpost je graag informeren en inspireren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met eComNews. We sturen je dan graag cases, tips en uitnodigingen voor interessante webinars en events.

 
Nu online :
eComMag, een e-zine over eComTalk en e-commerce!

Cover eComMag NL 2023

Begin november 2023 verscheen het eerste eComMag. Dit e-zine neemt lezers dieper mee in de denkwereld van de sprekers van eComTalk. Was je er niet bij in Antwerpen? Dan is eComMag de ideale manier om de conferentie te herbeleven. Met diepgravende artikels, extra tips, adviezen van de sprekers … en met nog heel veel interessante extra’s. eComMag ontdekt samen met jou het oneindige potentieel van e-commerce!


Download hier het eComMag >

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig tips en tricks.