Port Betaald

Port Betaald: geld- en tijdswinst

De oplossing bij uitstek voor het frankeren van grotere hoeveelheden zendingen

Port Betaald (PB) is de geschikte oplossing voor de frankering van meerdere zendingen tegelijk zoals de Direct Mail of Brieven (facturen, rekeningafschriften, enz.) met bestemming België of het buitenland.

  • Uw zendingen moeten niet meer individueel gefrankeerd worden. Geen postzegels of frankeermachines meer nodig. U print het PB frankeermerk (Port Betaald) meteen op uw zendingen
  • U geeft de zendingen af in een erkend kantoor of MassPost(Hyper) Centrum, naargelang het soort en het aantal zendingen.
  • Het totaalbedrag van de frankering wordt betaald bij de afgifte of na facturering. U ontvangt een duidelijk overzicht van uw portkosten.

Contacteer ons op

022 01 11 11

Port Betaald

notes


Vraag hier het niet-contractuele PB frankeermerk aan.Download en personaliseer hier uw contractuele PB frankeermerk.


Nieuw PB frankeermerk VERPLICHT vanaf 1st maart 2016

Volgens de postwetgeving moet de postoperator op elke zending worden geïdentificeerd. Daarom vragen wij u sinds 1 januari 2014 het nieuwe frankeermerk Port Betaald bpost ("PB") te gebruiken.

Vanaf 1 maart 2016 worden de zendingen die gefrankeerd zijn met het oude PB-merk niet meer aanvaard: met het frankeermerk kan bpost niet als postoperator worden geïdentificeerd.

Opmerking: het niet-contractuele frankeermerk dat gelanceerd werd in 2012, dat het bpost-logo draagt, mag nog na 1 maart 2016 worden gebruikt. Denk er echter aan om het nieuwe PB-merk te gebruiken bij uw volgende bestelling enveloppen.


Details

U beschikt niet over een contract voor met PB gefrankeerde zendingen? Ontvang het niet-contractuele PB frankeermerk door dit webformulier in te vullen. U ontvangt het onmiddellijk via e-mail, zodat u het kan afprinten op uw omslagen.

Kies uit de 3 volgende versies : zwart-wit, in kleur, versie zonder afbeelding

U beschikt over een contract voor met PB gefrankeerde zendingen?

Dan wordt een PB-nummer gecreëerd in het kader van uw contract.

Indien u reeds een contractueel PB-nummer bezit, download hier de bewerkbare pdf en vul uw PB-nummer in.

Let op: indien uw PB-nummer uit 4 cijfers bestaat, raden wij u aan een 0 toe te voegen aan uw PB-nummer om de behandeling van uw zending zo vlot mogelijk te laten verlopen (voorbeeld: B-01234).

Kies uit de 3 volgende versies : zwart-wit, in kleur, versie zonder afbeelding