Het geheim van een succesvolle webshop? Tevreden klanten! Bij bpost vind je logistieke oplossingen die het je klant, maar ook jezelf makkelijk maken. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Bespreek het met een van onze experten
Headers_E-news_1120_Ecozone_v01_720x552px_0.jpg
26 november 2020 - 2 Minuten leestijd

Als e-commerce aan dit tempo blijft groeien, zullen er in 2030 maar liefst 36% meer transportvoertuigen op de baan zijn. Dat zet niet alleen het milieu onder druk, maar ook onze steden. In onze whitepaper leggen we je uit hoe we met Ecozones onze impact op het milieu zo beperkt mogelijk willen houden.

 

Headers_E-news_1120_Ecozone_v01.jpg

 

In de zomer van 2020 hebben we in Mechelen onze eerste Ecozone opgezet. Daar testen we nu verschillende duurzame ideeën. Door ons eerst te concentreren op een kleinere zone kunnen we makkelijker nagaan welke concepten werken en welke niet. Zo wordt Ecozone Mechelen de blauwdruk voor Ecozones in andere steden.

 

In de whitepaper ontdek je …

Wat een Ecozone precies is

Met een Ecozone bundelen we verschillende duurzame logistieke diensten in één zone binnen de stad. We lichten de verschillende pijlers van de Ecozone uitgebreid toe.

 

Hoe Ecozone Mechelen in 3 fasen gerealiseerd wordt

We startten het project met emissievrije leveringen in Pakjesautomaten. Op termijn willen we 100% emissievrije leveringen aanbieden, zowel voor pakjes als voor brieven.

 

Waarom de Eocozone ook voor jou goed nieuws is

Om van Ecozones een succes te maken, is het belangrijk dat zoveel mogelijk webshops Pakjesautomaten en Afhaalpunten opnemen in hun check-out. Het levert je webshop verschillende voordelen op.

 

Duurzaamheid wint steeds meer aan belang, bij steden en gemeenten, maar ook bij consumenten. Wil jij de impact van e-commerce mee helpen verkleinen? Lees dan zeker eens onze whitepaper.

 

Download gratis de whitepaper >

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig tips en tricks.

Gerelateerde artikelen