Het geheim van een succesvolle webshop? Tevreden klanten! Bij bpost vind je logistieke oplossingen die het je klant, maar ook jezelf makkelijk maken. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Bespreek het met een van onze experten
Headers_E-news_0519_LandmarkGlobal_2_A_720x552px.jpg
30 mei 2019 - 2 Minuten leestijd

Kijkt u met uw webshop over de landsgrenzen heen? Wel, dan ligt de wereld aan uw voeten dankzij Landmark Global, de internationale logistieke afdeling van bpost. Via het uitgebreide distributienetwerk van Landmark Global raken uw pakketten vlot bij elke klant, of die nu in Vancouver of Shanghai woont. Lees het volledige verhaal in deze blogpost.

 

Landmark Global_vs3.png

 

Een logistieke partner die met u de wereld wil veroveren. Dat klinkt interessant, niet? Wel, bij Landmark Global maken we al meer dan 10 jaar de wereldwijde groei van onze klanten mogelijk. Van internationale pakket- en brievenlevering over gebruiksvriendelijke e-commerce technologie tot advies van douane-experten en het beheer van retourzendingen: Landmark Global biedt het allemaal aan.

 

Wat is Landmark Global?

De naam bpost klinkt u ongetwijfeld bekend in de oren. Voor pakket- of brievenpost binnen onze landsgrenzen weet u waar u terechtkunt. Maar waar moet u heen voor de internationale zendingen van uw e-commerce? Eén adres: Landmark Global, de internationale divisie van bpost. Het groeide uit van een eerder basic, internationaal postbedrijf tot een belangrijke speler die een antwoord biedt op elke internationale postgerelateerde vraag van elk bedrijf. Bovendien kan Landmark Global rekenen op de expertise van moederbedrijf bpost, dat in België marktleider is.

Landmark Global heeft zijn naam niet gestolen, want het is actief in meer dan 220 landen. De grootste markten zijn momenteel de Verenigde Staten, Canada, Australië, China, Frankrijk, Duitsland en België. De populariteit van de eerste twee in dit lijstje kan verklaard worden door het feit dat Landmark Global initieel een Amerikaans bedrijf was, waar bpost in 2013 een meerderheidsbelang in heeft genomen.

 

Waarvoor kunt u terecht bij Landmark Global?

 
1. Internationale levering van pakketten

Landmark Global beschikt over gigantisch logistiek netwerk om elk pakket bij uw klant of in een nabijgelegen afhaalpunt te leveren via het passende transport. Is er haast bij of komt er een erg drukke periode aan? Onze flexibele aanpak en uitgebreid netwerk stelt ons in staat om een tandje bij te steken indien nodig.

 
2. Internationale levering van brievenpost

Van Direct Mail tot vertrouwelijke briefwisseling, Landmark Global biedt voor elke vraag een oplossing. Dankzij ons indrukwekkende netwerk zijn internationale zendingen voor ons net zo eenvoudig als lokale brievenpost.

 
3. E-commerce oplossingen

U wil het liefst dat uw klanten op uw webshop de prijzen te zien krijgen in hun eigen munteenheid en meteen op de hoogte worden gesteld van de juiste verzendingskosten en eventuele taksen en heffingen. Landmark Global biedt integraties voor uw website aan, die het eenvoudig mogelijk maken om meer dan 40 munteenheden en 150 lokale betaalmethodes toe te voegen aan uw webshop. Ook de afhandeling en de conversie van die valuta nemen wij op ons.

 
4. Douane diensten

In een internationale markt worden elke dag - letterlijk - grenzen overschreden. Landmark Global kan u hierbij met advies en tal van diensten bijstaan. De interne douaneteams zorgen ervoor dat uw zendingen als eerste worden verwerkt, onze experten zorgen dat u volledig in orde bent met alle wetgeving, we registreren uw producten op nieuwe markten en staan op elk moment klaar om uw vragen of die van uw klanten te beantwoorden.

 
5. Beheer van retourzendingen en voorraadbeheer

Een toegankelijk retourproces maakt deel uit van de volledige ervaring van uw klanten. Daarom verdient het ook onze onverdeelde aandacht. We bieden tal van retouroplossingen aan en we nemen - indien gewenst - ook de kwaliteitscontrole op ons. Wenst u via Direct Mail met uw klanten te communiceren? Dan kunnen retours van deze zendingen, zoals antwoorden via een antwoordformulier, ook via ons geregeld worden.

Tot slot kunt u ook uw voorraadbeheer aan ons uitbesteden, wanneer het door de toenemende vraag niet meer mogelijk is om hier zelf voor in te staan. Onze tool Mercury en ervaren teams maken het mogelijk om uw wereldwijde stock eenvoudig te beheren, zodat u zich kunt richten op de uitbreiding van uw e-commerce.

 

Waarom kiezen voor Landmark Global?

Wij helpen onze klanten via onze uitgebreide logistieke diensten groeien binnen een internationale markt. We bieden hen een ‘one stop shop’ voor de B2C e-commerce. In het internationale landschap wijzigen wetten en wensen voortdurend, wat het niet eenvoudig maakt voor e-commerce bedrijven om van alles op de hoogte te zijn. Bij Landmark Global nemen wij dit deel op ons.

Landmark Global is een betrouwbare partner, als dochterbedrijf van bpost. We hebben een wereldwijde dekking van onze logistieke diensten, of het nu gaat om pakketten of brievenpost. Landmark Global kan bouwen op een indrukwekkend team van experten, die elke dag klaar staan voor onze klanten én hun klanten. E-commerce is een immer veranderende sector, en ook wij staan niet stil. We werken met de nieuwe technologieën, zoals onze tool Mercury, om alles vlot te laten verlopen.

 

Heeft u een specifieke vraag? Of wil u graag een samenwerking bespreken? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig tips en tricks.

Gerelateerde artikelen