Het geheim van een succesvolle webshop? Tevreden klanten! Bij bpost vind je logistieke oplossingen die het je klant, maar ook jezelf makkelijk maken. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Bespreek het met een van onze experten
Headers_E-news_0720_Pudo_A_720x552px.jpg
30 juli 2020 - 2 Minuten leestijd

Moet je al eens een pakje verzenden naar onze noorder- of zuiderburen? Goed nieuws: voortaan hebben je klanten de keuze uit 11.250 Afhaalpunten in Nederland en Frankrijk. Ideaal om ook over de landsgrenzen heen meer zaken te doen!

 

Header_ Pudo_v01.jpg

 

Je hebt het waarschijnlijk ook al gemerkt: klanten willen hun bestelling steeds meer ontvangen waar en wanneer het hen uitkomt. Vaak is dat thuis, maar zeker niet altijd. Afhaalpunten zijn dan een goed alternatief. 

 

11.250 Afhaalpunten in Nederland en Frankrijk

Ook in het buitenland proberen we dat alternatief zoveel mogelijk te bieden. Hoe meer buitenlandse Afhaalpunten er zijn, hoe meer buitenlandse klanten jij kunt aantrekken. Daarom lanceren we een nieuw netwerk van Afhaalpunten in Nederland en Frankrijk. Je klanten krijgen de keuze uit 2750 Afhaalpunten in Nederland en 8500 Afhaalpunten in Frankrijk.

Tabel_Pudo_NL_in artikel.jpg

 

De voordelen van een Afhaalpunt

Net als de 2300 Belgische Afhaalpunten, bieden de buitenlandse Afhaalpunten een aantal unieke voordelen. Zowel voor jou, voor je klanten, als voor het milieu.

 

Flexibel

Je klant hoeft niet thuis te blijven. Dankzij de ruime openingsuren van de Afhaalpunten, haalt hij zijn pakje af wanneer het hem uitkomt.

 

Om de hoek

Er is altijd een Afhaalpunt in de buurt. Zo kan je klant zijn pakje oppikken waar hij wil: in de supermarkt, dichtbij het werk enz.

 

Budgetvriendelijk

Het is de goedkoopste manier om een pakje te verzenden. In België kan het al vanaf 4,40 euro, naar Nederland en Frankrijk vanaf 9,95 euro.

 

Ecologisch

Een pakje afhalen is beter voor het milieu dan een thuislevering. Onze bezorgers moeten minder stops doen, waardoor de CO2-uitstoot daalt.

 

Verzenden naar een Afhaalpunt >

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig tips en tricks.

Gerelateerde artikelen

Duurzaam, Afhaalpunt, Webshop
Afhaalpunten verleiden steeds meer retailers en consumenten
Karin Enzlin
31 januari 2022
- 3 Minuten leestijd
Karin Enzlin
Duurzaam, Afhaalpunt, Webshop
Nieuwe Afhaalpunten van bpost bij De Kringwinkels in Vlaanderen
Kringwinkel
31 januari 2022
- 2 Minuten leestijd
Kringwinkel
Afhaalpunt, EU, Webshop
E-commerce zonder discriminatie: Europa bant geoblocking
Headers_E-news_0219_Geoblocking_A_720x552px.jpg
26 april 2018
- 2 Minuten leestijd
Headers_E-news_0219_Geoblocking_A_720x552px.jpg