Direct Mail Develop Promotie

Direct Mail Develop

U gebruikt Direct Mail voor de eerste keer of heeft u pas een eerste Direct Mail campagnetest gedaan? Test nieuwe Direct Mail-campagnes met het DM Develop-aanbod.

Voorwaarden

Toegangsvoorwaarden :

 • Maximaal 1 jaar geldig vanaf 1 januari 2023 voor een afgifte die plaatsvindt vóór 31 december 2023.
 • Een DM Boost contract afsluiten met het addendum DM Develop promotie.
 • De resultaten van de Direct Mail met bpost delen.
 • In de twee jaar voor de afsluiting van deze DM Develop promotie, heeft u geen nationaal Direct mail-zendingen bij bpost afgegeven in het kader van een Direct Mail contract, noch in direct en noch via een intermediaire onderneming , of heeft u minder dan 25 000 euro uitgegeven aan Direct Mail-frankering, gemeten door een onafhankelijke onderneming: Nielsen (exclusief nationale Direct Mail-zendingen die zijn gestuurd in het kader van een DM Starter or DM tester test contract).

U voldoet ook aan de volgende operationele voorwaarden :

 • Uw zendingen voldoen aan de toegangscriteria voor de Direct Mail tarieven van bpost en de specifieke voorwaarden van DM Boost zoals beschreven in de Algemene Voorwaarden voor Geadresseerde Zendingen (nationaal).
 • Concreet: u plakt een Mail ID-barcode op uw zendingen en u kondigt uw afgifte aan via e-MassPost. Zie de MassPost gids voor meer informatie.
 • Neem gerust contact op met uw Account Manager voor de volledige voorwaarden en de tarieven van deze actie.
  Direct Mail Develop

  Promotie

  U kan de DM Boost basistarief gebruiken en van de operationele kortingen per afgifte genieten mits naleving van de voorbereidings- en afgifte procedures zoals beschreven in de algemene voorwaarden voor Geadresseerde Zendingen (nationaal) en in de operationele gidsen.

  Of contacteer je account manager