Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
bpost business - How to get started

Starten

Met de Business Portal van bpost krijgt u toegang tot een hele reeks elektronische diensten die uw organisatie kunnen helpen bij het versturen van bedrijfspost. Klik hier om deze diensten te ontdekken.

Om toegang te krijgen tot die diensten, ze uit te proberen en er uw voordeel mee te doen, hoeft u enkel 3 eenvoudige stappen te volgen:

1. Registreren
Vóór bpost u toegang kan geven tot de Business Portal, moet u zich eerst registreren in een toepassing op de portaalsite. Om de specifieke registratieprocedure voor elke toepassing te bekijken,
klikt u op "Hoe registreren?".

2. Aanmelden
Zodra uw registratie is verwerkt, krijgt u per e-mail of aangetekende brief (afhankelijk van de toepassing waartoe u toegang vroeg), een gebruikersnaam en een wachtwoord. Hiermee kan u zich aanmelden op de Business portal van de bpost website.

3. Uw toepassingen gebruiken en andere ontdekken
Zodra u aangemeld bent, kan u de toepassingen gebruiken waarvoor u geregistreerd bent. U kan de andere e-services van bpost ook ontdekken door te klikken op de links van die toepassingen, die u op de startpagina van de Business Portal kan vinden.

________________________________________________________________________________________________________________________________
Copyright © 2016 bpost | Disclaimer | General Conditions