Test blog component

Adres correctie
Foutje in uw adresgegevens? Geen probleem!

Een pakje dat niet geleverd kon worden omdat je bij het bestellen per ongeluk een fout huisnummer ingaf, dat is balen – en dat vinden onze eindklanten ook. Bij bpost willen we onze dienstverlening voortdurend verbeteren en daarom zorgen we dat het binnenkort mogelijk wordt om foute adresgegevens ook na het bestelproces aan te passen. 

 

Tableau de bord pour PME
Pakjes nog efficiënter opvolgen met het gloednieuwe dashboard voor kmo’s

Sinds begin februari hebben professionele klanten met een bpost-account op de online verzendtool toegang tot een nieuw dashboard. Het dashboard verzamelt naast de bestaande nu ook verschillende nieuwe functionaliteiten in de online verzendtool. Het werd speciaal ontwikkeld voor kmo’s om hun dagelijkse business te vereenvoudigen en hun pakjes van a tot z te kunnen opvolgen.

Swap
Pakjes retourneren via postbode maakt online shoppen nog makkelijker

Van 14 februari tot 15 april 2022 loopt er bij bpost een pilootproject waarbij particulieren pakjes kunnen meegeven met de postbode wanneer die een ander pakje aan de deur komt leveren. Dit nieuwe proefproject zet volop in op gebruikersgemak en duurzaamheid, want de consument hoeft niet meer zelf naar een Afgiftepunt te gaan voor het verzenden of retourneren van een pakje.

Ecozone Leuven
Nieuwe Ecozone in Leuven: duurzaam pakjes verzenden en ophalen

Na ons pilootproject in Mechelen kiest nu ook Leuven voor een Ecozone. Pakjes verzenden en ophalen wordt er vanaf nu makkelijker dankzij een netwerk van Pakjesautomaten die 24/7 beschikbaar zijn. Bovendien helpen we ook de natuur door het aantal verplaatsingen in de binnenstad drastisch te beperken.

 

Headers_E-news_0121_Sebio_A_720x552px.jpg
Sebio: “bpost is zoveel meer dan louter een dienstverlener”

De Belgische ecologische webshop Sebio verkoopt duurzame en natuurlijke producten. Voor zijn leveringen vertrouwt Sebio op zijn logistieke partner, bpost. Die langdurige samenwerking heeft altijd tot grote tevredenheid geleid, legt Ludivine Bendotti uit, Web & Development Manager bij Sebio.