Test blog component

Headers_E-news_0121_Sebio_A_720x552px.jpg
Sebio: “bpost is zoveel meer dan louter een dienstverlener”

De Belgische ecologische webshop Sebio verkoopt duurzame en natuurlijke producten. Voor zijn leveringen vertrouwt Sebio op zijn logistieke partner, bpost. Die langdurige samenwerking heeft altijd tot grote tevredenheid geleid, legt Ludivine Bendotti uit, Web & Development Manager bij Sebio.

 

Headers_MijnVoorkeuren_A_720x552px.jpg
MijnVoorkeuren: bpost levert pakjes zoals jouw klanten dat willen

De meerderheid van de online shoppers verkiest om hun bestelling thuis te ontvangen. Maar bij 1 op 10 thuisleveringen blijft de postbode voor een gesloten deur staan en kan de klant zijn pakje pas de volgende dag oppikken. Via MijnVoorkeuren is dat probleem nu opgelost: als je klant niet thuis is, ontvangt hij zijn pakje nog dezelfde dag op de manier die hij verkiest.

Headers_E-news_0121_MyBpostApp_Photoshop_NL_A_720x552px.jpg
Volg, ontvang, verzend. Alles in 1 app.

Proud to present: de nieuwe My bpost app! Onze app is al jaren een vaste waarde voor wie regelmatig pakjes ontvangt en verzendt. Dankzij een grondige update is deze toepassing nu nog sneller, gebruiksvriendelijker en gewoonweg beter. We stellen hem graag aan je voor.

 

Headers_E-news_1020_Postbodes_Digitaal_1_720x552px.jpg
Onze postbodes gaan digitaal

Wie online koopt, wil graag weten wanneer zijn pakje zal geleverd worden. Dankzij het vernieuwde scantoestel van de postbode kunnen we deze vraag steeds nauwkeuriger beantwoorden. Bovendien maakt dit toestel betalen voor pakjes aan de postbode heel wat makkelijker. We vertellen je graag meer over deze innovatie.

 

Headers_E-news_0820_Pakjes_Corona_A_720x552px.jpg
Pakjes versturen in tijden van corona: een terugblik

Het voorjaar van 2020 zullen we niet snel vergeten. Het land ging in lockdown en COVID-19 was alomtegenwoordig. We bleven met z’n allen in ons kot, ontdekten de voordelen van thuiswerken en … verstuurden en ontvingen massaal veel pakjes. Maar wat werd er in die periode allemaal geleverd en verstuurd? Kijk even mee naar de opvallendste trends.