My bpost: de meest complete Track & Trace app

My bpost, dat is:            

- Al je pakjes volgen in één app, ook die van andere pakjesbezorgers.
- Zelf kiezen waar je bpost pakjes geleverd worden als je niet thuis bent.

 

Volg al je pakjes met de My bpost app

Met de gratis app My bpost is het vanaf nu mogelijk om, naast pakjes van bpost, ook pakjes van andere leveranciers op de voet te volgen. Daarmee is het vandaag de meest complete track & trace app voor pakjes.

  • Volg al je pakjes van bpost in 1 app
  • Ook pakjes van PostNL, DHL, DPD en alle andere pakjesbezorgers.
  • Stel meteen de leveringsvoorkeuren in voor het ontvangen van pakjes van bpost.
  • Al meer dan 150 000 Belgen downloadden de app.

 

Inspelen op online shopbehoeftes

Met de My bpost app kunnen online shoppers overal, op elk moment, hun pakjes opvolgen. Zo krijgen ze via de app statusupdates die ze per pakje kunnen in- of uitschakelen. De pakjes van bpost verschijnen automatisch in de app, terwijl andere pakjes simpelweg toegevoegd worden door de barcode in te geven of te scannen.

Daarnaast stelt men via de app moeiteloos in waar pakjes geleverd mogen worden als niemand thuis is. Dat kan bij de buur, op een veilige plaats, in een afhaalpunt of pakjesautomaat. Zelfs tot 5 minuten voor de levering. Handig voor wie bijvoorbeeld in de file staat en niet op tijd thuis geraakt.

 

Blader virtueel door binnenkomende post

De komende maanden wordt My bpost verder uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Zo loopt momenteel ‘Mijn post’ voor een testpubliek. Deze functionaliteit maakt het mogelijk om, nog voor de postbode langskomt, een digitale scan van je geadresseerde post te ontvangen. Zo weten gebruikers welke post er die dag in de brievenbus zal binnenkomen.

Met deze virtuele brievenbusinkijk zien appgebruikers on the go, op weg naar het werk, of zelfs vanuit het buitenland welke post er die dag in de brievenbus steekt. Ook praktisch voor bij wie de brievenbus niet meteen voor de deur staat. Of voor post die binnenkomt op een tweede adres. Hiermee zet bpost de deur open voor meer dynamische postervaringen.

Tegelijk biedt ‘Mijn post’ een extra opportuniteit voor brands en retailers. Door interactieve post te genereren die clickable is, wordt er een directe, meetbare link gemaakt tussen de offline folder en de digitale kanalen.

 

Benieuwd naar de My bpost app?

Download hem gratis via de App Store voor iOS of Google Play voor Android.