Pakjes verzenden via bringr

bringr is een vernieuwende en betaalbare oplossing om pakjes snel en eenvoudig te verzenden van a naar b. Verzenden is mogelijk vanuit de ganse provincie Antwerpen, groot Brussel en groot Gent naar heel België.

Ontdek het op Google Play Ontdek het op Apple Store Ontdek het op Apple Store

Pakjes verzenden via bringr

bringr, slim verzenden in een vingerknip!


bringr

Waarom bringr?

bringr
is flexibel

Je kiest zelf waar en wanneer je pakje moet opgehaald worden en laat het leveren op de locatie en het tijdstip die je bestemmeling kiest. Het tijdstip voor afhaling en levering kan je vrij bepalen tot op een half uur nauwkeurig.

Snelle en
betaalbare levering

Dankzij het grote aantal bringr chauffeurs is er steeds iemand in je buurt die je pakje snel komt oppikken om het af te leveren waar jij wil. bringr zorgt zo voor een betaalbare express levering zonder zorgen.

Geen beperkingen naar grootte of gewicht

Met bringr verzend je wat je maar wil, zonder beperking naar grootte of gewicht. Een chauffeur haalt je zending op, zonder verpakking of label, en levert het in dezelfde staat af bij de bestemmeling.


Naar de bringr website >

Handige functionaliteiten

Met de prijssimulator kan je makkelijk berekenen hoeveel een verzending met bringr je zal kosten. De prijs is afhankelijk van de grootte en de afstand van je verzending.
Meer info >

bringr is beschikbaar als app of web app. Beiden laten je toe om heel intuïtief in enkele stappen eenvoudig een verzending aan te vragen.

Gedurende de levering kan je zien waar de chauffeur zich bevindt en word je op de hoogte gehouden van de status van je verzending.

Dankzij de chatfunctie kan je tijdens de levering makkelijk communiceren met de chauffeur en de bestemmeling.

Je kan de bestemmeling laten betalen voor de inhoud van de zending op het ogenblik van de levering. Het bedrag wordt dan na ontvangst op jouw bankrekening gestort.