package search

Volg mijn zending

calculate my tarrif

Bereken mijn tarief

Zoek een postcode voor

Zoek een postcode voor

find bpost near you

Vind bpost in

OPGELET! Er circuleren e-mails uit naam van bpost met als onderwerp dat een pakje ligt te wachten. Open deze mail in geen geval en klik niet op de linken! Deze kunnen virussen bevatten die je computer blokkeren. Je kan deze mails herkennen aangezien het adres van de afzender een ander e-mailadres is dan @bpost.be . Wij stellen alles in het werk om deze praktijk te bestrijden.

bpost bank

Hypothecaire leningen
in alle vrijheid

Niet thuis? Niet erg

Waar leveren we jouw pakje als je niet thuis bent?

Uw huis-aan-huisreclame

Maak uw zaak de celebrity van de streek

In de kijker

Ontdek de babbelbrief

Leer schrijven met de babbelbrief

Beginnende schrijvertjes kunnen nu ook een mooie brief schrijven: een Babbelbrief. ‘Vertel’ je boodschap aan de computer en hij wordt omgezet in een brief met hulplijntjes die je kan afprinten en overschrijven.

Lees verder

Laatste nieuws

Overzicht

bpost kondigt de uitkering aan van een interimdividend van 1,06 euro bruto per aandeel

Het nettoresultaat na belastingen van bpost N.V. voor de periode van 10 maanden die eindigde op 31 oktober 2017 bedroeg 248,9 miljoen euro. bpost zal op 11 december 2017 een

bpost stelt haar postzegelcollectie 2018 voor

bpost stelt vandaag de nieuwe postzegelcollectie voor 2018 voor, zoals elk jaar zijn er enkele vaste thema’s die terugkeren en bpost speelt ook in op de huidige

bpost rondt de overname van Radial af

Op 16 november 2017 verwierf bpost 100 % van de aandelen van Radial, nadat het van de desbetreffende mededingingsautoriteiten alle noodzakelijke goedkeuringen had gekregen.